Mitralux Belgium NVSA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Mitralux Belgium NVSA
Private companiesReal Estate • Mitralux Belgium NVSA

Contactgegevens Mitralux Belgium NVSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mitralux Belgium NVSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mitralux Belgium NVSA

Regio (region): Sint-Pieters Leeuw B-1600 - BE, België

Adres (address): Klein Bijgaardenstraat45, België

Telefoon (phone): 32 2 371 03 19 32 2 371 03 19

Fax (fax): 32 2 378 36 04 32 2 378 36 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mitralux Belgium NVSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mitralux Belgium NVSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mitralux Belgium NVSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mitralux Belgium NVSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mitralux Belgium NVSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mitralux Belgium NVSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mitralux Belgium NVSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mitralux Belgium NVSA
Products information Mitralux Belgium NVSA

BTW identificatienummer (tax): BE07671997070
Ondernemingsnummer: 7923309326
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Mitralux Belgium NVSA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mitralux Belgium NVSA
(Get full report from official database of BE for Mitralux Belgium NVSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mitralux Belgium NVSA
Addition kinds of activities for Mitralux Belgium NVSA

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
32990103. Glimmer, gelamineerd | Mica, laminated
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
50320500. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials

Werken bij Mitralux Belgium NVSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mitralux Belgium NVSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mitralux Belgium NVSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mitralux Belgium NVSA. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

Zoek naar antwoorden van Mitralux Belgium NVSA in sociale netwerken
Look for responds of Mitralux Belgium NVSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mitralux Belgium NVSA. Laat een reactie achter voor Mitralux Belgium NVSA. Mitralux Belgium NVSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mitralux Belgium NVSA. Leave a respond for Mitralux Belgium NVSA. Mitralux Belgium NVSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mitralux Belgium NVSA op de google maps. Adres en contacten Mitralux Belgium NVSA
Location of Mitralux Belgium NVSA on the google maps. Address and contacts of Mitralux Belgium NVSA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mitralux Belgium NVSA Mitralux Belgium NVSA: ABS NV | KIJK EN BOUW NV | Masquelin Jean-Jacques | ABC Karnaval NV | ACOUSTICS PLUS SPRL

Other related companies as Mitralux Belgium NVSA: ABS NV | KIJK EN BOUW NV | Masquelin Jean-Jacques | ABC Karnaval NV | ACOUSTICS PLUS SPRL

Mitralux Belgium NVSA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters Leeuw B-1600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mitralux Belgium NVSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07671997070. Het bedrijf Mitralux Belgium NVSA bevindt zich op het adres: Klein Bijgaardenstraat45. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Mitralux Belgium NVSA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mitralux Belgium NVSA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mitralux Belgium NVSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mitralux Belgium NVSA, openstaande posities, locatie van Mitralux Belgium NVSA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mitralux Belgium NVSA is a company, that was registered 2014 in Sint-Pieters Leeuw B-1600 - BE region, Belgium. Full name of company is Mitralux Belgium NVSA, company assigned to the tax number BE07671997070. The company Mitralux Belgium NVSA is located at the address: Klein Bijgaardenstraat45. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Mitralux Belgium NVSA were not found.
The main activity of Mitralux Belgium NVSA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mitralux Belgium NVSA is not available. You also can look at reviews of Mitralux Belgium NVSA, open positions, location of Mitralux Belgium NVSA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mitralux Belgium NVSA, Sint-Pieters Leeuw B-1600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mitralux Belgium NVSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mitralux Belgium NVSA, Sint-Pieters Leeuw B-1600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mitralux Belgium NVSA, employees, financial statistics.