WIDNELL EUROPE SA

Contactgegevens WIDNELL EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIDNELL EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIDNELL EUROPE SA

Regio (region): IXELLES, België

Adres (address): RUE BLANCHE 15,1050, België

Telefoon (phone): 02 538 92 02 02 538 92 02

Fax (fax): 02 539 04 98 02 539 04 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIDNELL EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIDNELL EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIDNELL EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIDNELL EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIDNELL EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIDNELL EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIDNELL EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIDNELL EUROPE SA
Products information WIDNELL EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04061614990
Ondernemingsnummer: 8688781738
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in WIDNELL EUROPE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIDNELL EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for WIDNELL EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIDNELL EUROPE SA
Addition kinds of activities for WIDNELL EUROPE SA

614100. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
50929901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden | Arts and crafts equipment and supplies
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program

Werken bij WIDNELL EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIDNELL EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIDNELL EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIDNELL EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van WIDNELL EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of WIDNELL EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIDNELL EUROPE SA. Laat een reactie achter voor WIDNELL EUROPE SA. WIDNELL EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIDNELL EUROPE SA. Leave a respond for WIDNELL EUROPE SA. WIDNELL EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIDNELL EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten WIDNELL EUROPE SA
Location of WIDNELL EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of WIDNELL EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WIDNELL EUROPE SA WIDNELL EUROPE SA: LEZA BELGIUM BVBA | Soft Power SPRL | Anka | Demeuldre Ets | PLUG-IN-LIEGE

Other related companies as WIDNELL EUROPE SA: LEZA BELGIUM BVBA | Soft Power SPRL | Anka | Demeuldre Ets | PLUG-IN-LIEGE

WIDNELL EUROPE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio IXELLES, België. De volledige naam van het bedrijf is WIDNELL EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061614990. Het bedrijf WIDNELL EUROPE SA bevindt zich op het adres: RUE BLANCHE 15,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in WIDNELL EUROPE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIDNELL EUROPE SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIDNELL EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIDNELL EUROPE SA, openstaande posities, locatie van WIDNELL EUROPE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WIDNELL EUROPE SA is a company, that was registered 1990 in IXELLES region, Belgium. Full name of company is WIDNELL EUROPE SA, company assigned to the tax number BE04061614990. The company WIDNELL EUROPE SA is located at the address: RUE BLANCHE 15,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in WIDNELL EUROPE SA were not found.
The main activity of WIDNELL EUROPE SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIDNELL EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of WIDNELL EUROPE SA, open positions, location of WIDNELL EUROPE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIDNELL EUROPE SA, IXELLES: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIDNELL EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIDNELL EUROPE SA, IXELLES: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIDNELL EUROPE SA, employees, financial statistics.