Mercury Interactive Belgium

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Mercury Interactive Belgium
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Mercury Interactive Belgium

Contactgegevens Mercury Interactive Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mercury Interactive Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mercury Interactive Belgium

Regio (region): Leuven, 3001 - BE, België

Adres (address): Ambachtenlaan 13a, België

Telefoon (phone): 33 1 408 368 68 33 1 408 368 68

Fax (fax): 33 1 408 368 50 33 1 408 368 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mercury Interactive Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mercury Interactive Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mercury Interactive Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mercury Interactive Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mercury Interactive Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mercury Interactive Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mercury Interactive Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mercury Interactive Belgium
Products information Mercury Interactive Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE02651519775
Ondernemingsnummer: 3941040039
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mercury Interactive Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mercury Interactive Belgium
(Get full report from official database of BE for Mercury Interactive Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mercury Interactive Belgium
Addition kinds of activities for Mercury Interactive Belgium

176100. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
33999904. Stalen ballen | Steel balls
35420201. Arbor pressen | Arbor presses
36740200. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij Mercury Interactive Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mercury Interactive Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mercury Interactive Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mercury Interactive Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van Mercury Interactive Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Mercury Interactive Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mercury Interactive Belgium. Laat een reactie achter voor Mercury Interactive Belgium. Mercury Interactive Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mercury Interactive Belgium. Leave a respond for Mercury Interactive Belgium. Mercury Interactive Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mercury Interactive Belgium op de google maps. Adres en contacten Mercury Interactive Belgium
Location of Mercury Interactive Belgium on the google maps. Address and contacts of Mercury Interactive Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Mercury Interactive Belgium Mercury Interactive Belgium: DE FEESTWINKEL BVBA | ePower | Blokker J | Meuleman-Loeters BVBA | Ateliers Léonet S.P.R.L.

Other related companies as Mercury Interactive Belgium: DE FEESTWINKEL BVBA | ePower | Blokker J | Meuleman-Loeters BVBA | Ateliers Léonet S.P.R.L.

Mercury Interactive Belgium is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Leuven, 3001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mercury Interactive Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02651519775. Het bedrijf Mercury Interactive Belgium bevindt zich op het adres: Ambachtenlaan 13a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 390,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mercury Interactive Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mercury Interactive Belgium is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mercury Interactive Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mercury Interactive Belgium, openstaande posities, locatie van Mercury Interactive Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mercury Interactive Belgium is a company, that was registered 1986 in Leuven, 3001 - BE region, Belgium. Full name of company is Mercury Interactive Belgium, company assigned to the tax number BE02651519775. The company Mercury Interactive Belgium is located at the address: Ambachtenlaan 13a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 390,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mercury Interactive Belgium were not found.
The main activity of Mercury Interactive Belgium is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mercury Interactive Belgium is not available. You also can look at reviews of Mercury Interactive Belgium, open positions, location of Mercury Interactive Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mercury Interactive Belgium, Leuven, 3001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mercury Interactive Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mercury Interactive Belgium, Leuven, 3001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mercury Interactive Belgium, employees, financial statistics.