Meet Music bvba

Contactgegevens Meet Music bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meet Music bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meet Music bvba

Regio (region): 9190 Eur Stekene - BE, België

Adres (address): Kemzekedorp 9A, België

Telefoon (phone): +32 3 789 02 02 +32 3 789 02 02

Fax (fax): +32 3 789 02 02 +32 3 789 02 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meet Music bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meet Music bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meet Music bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meet Music bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meet Music bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meet Music bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meet Music bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meet Music bvba
Products information Meet Music bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Meet Music bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meet Music bvba
(Get full report from official database of BE for Meet Music bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meet Music bvba
Addition kinds of activities for Meet Music bvba

352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
809200. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
01739908. Walnotenbos | Walnut grove
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
20460306. Glucose | Glucose
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
51999927. Schors | Bark
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used

Werken bij Meet Music bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meet Music bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meet Music bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meet Music bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van Meet Music bvba in sociale netwerken
Look for responds of Meet Music bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meet Music bvba. Laat een reactie achter voor Meet Music bvba. Meet Music bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meet Music bvba. Leave a respond for Meet Music bvba. Meet Music bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meet Music bvba op de google maps. Adres en contacten Meet Music bvba
Location of Meet Music bvba on the google maps. Address and contacts of Meet Music bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Meet Music bvba Meet Music bvba: ARTGLASS-CARLOS GAC | GHOSTBUSTER BVBA | Euro Safety Cover | Chrine Stakenborghs | Blinkisign cvba

Other related companies as Meet Music bvba: ARTGLASS-CARLOS GAC | GHOSTBUSTER BVBA | Euro Safety Cover | Chrine Stakenborghs | Blinkisign cvba

Meet Music bvba is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio 9190 Eur Stekene - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Meet Music bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf Meet Music bvba bevindt zich op het adres: Kemzekedorp 9A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Meet Music bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meet Music bvba is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meet Music bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meet Music bvba, openstaande posities, locatie van Meet Music bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meet Music bvba is a company, that was registered 1998 in 9190 Eur Stekene - BE region, Belgium. Full name of company is Meet Music bvba, company assigned to the tax number BE04772979736. The company Meet Music bvba is located at the address: Kemzekedorp 9A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Meet Music bvba were not found.
The main activity of Meet Music bvba is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Meet Music bvba is not available. You also can look at reviews of Meet Music bvba, open positions, location of Meet Music bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meet Music bvba, 9190 Eur Stekene - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meet Music bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meet Music bvba, 9190 Eur Stekene - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meet Music bvba, employees, financial statistics.