Medimatic

Contactgegevens Medimatic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Medimatic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Medimatic

Regio (region): B-1190 - Brussels - Belgium, België

Adres (address): Avenue Van Volxem 177, België

Telefoon (phone): +32 2 344 94 21 +32 2 344 94 21

Fax (fax): +32 (83) 846-26-72 +32 (83) 846-26-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Medimatic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Medimatic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Medimatic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Medimatic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Medimatic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Medimatic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Medimatic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Medimatic
Products information Medimatic

BTW identificatienummer (tax): BE06346221923
Ondernemingsnummer: 8387207031
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Medimatic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Medimatic
(Get full report from official database of BE for Medimatic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Medimatic
Addition kinds of activities for Medimatic

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
01150000. Maïs | Corn
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps

Werken bij Medimatic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Medimatic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Medimatic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Medimatic. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van Medimatic in sociale netwerken
Look for responds of Medimatic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Medimatic. Laat een reactie achter voor Medimatic. Medimatic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Medimatic. Leave a respond for Medimatic. Medimatic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Medimatic op de google maps. Adres en contacten Medimatic
Location of Medimatic on the google maps. Address and contacts of Medimatic

Andere gerelateerde bedrijven als come Medimatic Medimatic: BELAR CONSTRUCT SPRL | B.P. DECOR | Depaepe NV-SA | Cartopack NV | AMEEL HENDRIK BVBA

Other related companies as Medimatic: BELAR CONSTRUCT SPRL | B.P. DECOR | Depaepe NV-SA | Cartopack NV | AMEEL HENDRIK BVBA

Medimatic is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio B-1190 - Brussels - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Medimatic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06346221923. Het bedrijf Medimatic bevindt zich op het adres: Avenue Van Volxem 177. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Medimatic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Medimatic is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Medimatic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Medimatic, openstaande posities, locatie van Medimatic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Medimatic is a company, that was registered 2010 in B-1190 - Brussels - Belgium region, Belgium. Full name of company is Medimatic, company assigned to the tax number BE06346221923. The company Medimatic is located at the address: Avenue Van Volxem 177. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Medimatic were not found.
The main activity of Medimatic is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Medimatic is not available. You also can look at reviews of Medimatic, open positions, location of Medimatic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Medimatic, B-1190 - Brussels - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Medimatic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Medimatic, B-1190 - Brussels - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Medimatic, employees, financial statistics.