Maxitoys

Contactgegevens Maxitoys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maxitoys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maxitoys

Regio (region): Bierges, B-1301 - BE, België

Adres (address): 3, Avenue Einstein, België

Telefoon (phone): 32 10 23 31 90 32 10 23 31 90

Fax (fax): 32 10 22 56 96 32 10 22 56 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maxitoys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maxitoys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maxitoys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maxitoys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maxitoys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maxitoys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maxitoys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maxitoys
Products information Maxitoys

BTW identificatienummer (tax): BE02361480712
Ondernemingsnummer: 3897094726
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Maxitoys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maxitoys
(Get full report from official database of BE for Maxitoys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maxitoys
Addition kinds of activities for Maxitoys

729911. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper

Werken bij Maxitoys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maxitoys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maxitoys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maxitoys. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Maxitoys in sociale netwerken
Look for responds of Maxitoys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maxitoys. Laat een reactie achter voor Maxitoys. Maxitoys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maxitoys. Leave a respond for Maxitoys. Maxitoys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maxitoys op de google maps. Adres en contacten Maxitoys
Location of Maxitoys on the google maps. Address and contacts of Maxitoys

Andere gerelateerde bedrijven als come Maxitoys Maxitoys: Aertssen Terrassements SA | Propriété (La) SCRL | Danco Instruct & Service | Herberg | Intrec bvba

Other related companies as Maxitoys: Aertssen Terrassements SA | Propriété (La) SCRL | Danco Instruct & Service | Herberg | Intrec bvba

Maxitoys is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Bierges, B-1301 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Maxitoys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02361480712. Het bedrijf Maxitoys bevindt zich op het adres: 3, Avenue Einstein. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Maxitoys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maxitoys is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maxitoys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maxitoys, openstaande posities, locatie van Maxitoys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maxitoys is a company, that was registered 2012 in Bierges, B-1301 - BE region, Belgium. Full name of company is Maxitoys, company assigned to the tax number BE02361480712. The company Maxitoys is located at the address: 3, Avenue Einstein. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Maxitoys were not found.
The main activity of Maxitoys is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maxitoys is not available. You also can look at reviews of Maxitoys, open positions, location of Maxitoys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maxitoys, Bierges, B-1301 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maxitoys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maxitoys, Bierges, B-1301 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maxitoys, employees, financial statistics.