Matthy van Hoof

Contactgegevens Matthy van Hoof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matthy van Hoof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matthy van Hoof

Regio (region): 2320 - Hoogstraten - Belgium, België

Adres (address): Burgemeester j.v. Aperenstraat 14b7, België

Telefoon (phone): 033143559 033143559

Fax (fax): 033146123 033146123

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matthy van Hoof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matthy van Hoof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matthy van Hoof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matthy van Hoof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matthy van Hoof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matthy van Hoof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matthy van Hoof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matthy van Hoof
Products information Matthy van Hoof

BTW identificatienummer (tax): BE09803619384
Ondernemingsnummer: 4615600585
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Matthy van Hoof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matthy van Hoof
(Get full report from official database of BE for Matthy van Hoof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matthy van Hoof
Addition kinds of activities for Matthy van Hoof

15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
20870101. Kleuren, bakkers ' | Colorings, bakers'
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij Matthy van Hoof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matthy van Hoof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matthy van Hoof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matthy van Hoof. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van Matthy van Hoof in sociale netwerken
Look for responds of Matthy van Hoof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matthy van Hoof. Laat een reactie achter voor Matthy van Hoof. Matthy van Hoof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matthy van Hoof. Leave a respond for Matthy van Hoof. Matthy van Hoof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matthy van Hoof op de google maps. Adres en contacten Matthy van Hoof
Location of Matthy van Hoof on the google maps. Address and contacts of Matthy van Hoof

Andere gerelateerde bedrijven als come Matthy van Hoof Matthy van Hoof: Vastgoed Advies Verhaeghe | Crosly Bowling | Cosemans NV | VENEAN BVBA | Scriptum

Other related companies as Matthy van Hoof: Vastgoed Advies Verhaeghe | Crosly Bowling | Cosemans NV | VENEAN BVBA | Scriptum

Matthy van Hoof is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 2320 - Hoogstraten - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Matthy van Hoof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803619384. Het bedrijf Matthy van Hoof bevindt zich op het adres: Burgemeester j.v. Aperenstraat 14b7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Matthy van Hoof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matthy van Hoof is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matthy van Hoof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matthy van Hoof, openstaande posities, locatie van Matthy van Hoof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Matthy van Hoof is a company, that was registered 2009 in 2320 - Hoogstraten - Belgium region, Belgium. Full name of company is Matthy van Hoof, company assigned to the tax number BE09803619384. The company Matthy van Hoof is located at the address: Burgemeester j.v. Aperenstraat 14b7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Matthy van Hoof were not found.
The main activity of Matthy van Hoof is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Matthy van Hoof is not available. You also can look at reviews of Matthy van Hoof, open positions, location of Matthy van Hoof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matthy van Hoof, 2320 - Hoogstraten - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matthy van Hoof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matthy van Hoof, 2320 - Hoogstraten - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matthy van Hoof, employees, financial statistics.