Mathijs, Dave

Contactgegevens Mathijs, Dave: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mathijs, Dave: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mathijs, Dave

Regio (region): Tongeren, Limburg 3700 - BE, België

Adres (address): Dashovenstraat 42 bus 2, België

Telefoon (phone): 32 477 88 42 57 32 477 88 42 57

Fax (fax): +32 (10) 374-48-80 +32 (10) 374-48-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mathijs, Dave: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mathijs, Dave"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mathijs, Dave"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mathijs, Dave, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mathijs, Dave. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mathijs, Dave, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mathijs, Dave. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mathijs, Dave
Products information Mathijs, Dave

BTW identificatienummer (tax): BE04107208251
Ondernemingsnummer: 2184326171
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Mathijs, Dave zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mathijs, Dave
(Get full report from official database of BE for Mathijs, Dave)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mathijs, Dave
Addition kinds of activities for Mathijs, Dave

343200. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij Mathijs, Dave: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mathijs, Dave: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mathijs, Dave. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mathijs, Dave. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van Mathijs, Dave in sociale netwerken
Look for responds of Mathijs, Dave in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mathijs, Dave. Laat een reactie achter voor Mathijs, Dave. Mathijs, Dave bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mathijs, Dave. Leave a respond for Mathijs, Dave. Mathijs, Dave on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mathijs, Dave op de google maps. Adres en contacten Mathijs, Dave
Location of Mathijs, Dave on the google maps. Address and contacts of Mathijs, Dave

Andere gerelateerde bedrijven als come Mathijs, Dave Mathijs, Dave: Lesire NV | Sycom | Lobby Center | Patrick Delobel | VAN BOCXLAER, NICO

Other related companies as Mathijs, Dave: Lesire NV | Sycom | Lobby Center | Patrick Delobel | VAN BOCXLAER, NICO

Mathijs, Dave is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Tongeren, Limburg 3700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mathijs, Dave, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107208251. Het bedrijf Mathijs, Dave bevindt zich op het adres: Dashovenstraat 42 bus 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Mathijs, Dave zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mathijs, Dave is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mathijs, Dave is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mathijs, Dave, openstaande posities, locatie van Mathijs, Dave op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mathijs, Dave is a company, that was registered 2018 in Tongeren, Limburg 3700 - BE region, Belgium. Full name of company is Mathijs, Dave, company assigned to the tax number BE04107208251. The company Mathijs, Dave is located at the address: Dashovenstraat 42 bus 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Mathijs, Dave were not found.
The main activity of Mathijs, Dave is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mathijs, Dave is not available. You also can look at reviews of Mathijs, Dave, open positions, location of Mathijs, Dave on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mathijs, Dave, Tongeren, Limburg 3700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mathijs, Dave, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mathijs, Dave, Tongeren, Limburg 3700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mathijs, Dave, employees, financial statistics.