UNIZO Startersservice

Contactgegevens UNIZO Startersservice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIZO Startersservice: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIZO Startersservice

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Spastraat 8,1000, België

Telefoon (phone): 02 238 05 95 02 238 05 95

Fax (fax): +32 (87) 577-64-74 +32 (87) 577-64-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIZO Startersservice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIZO Startersservice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIZO Startersservice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIZO Startersservice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIZO Startersservice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIZO Startersservice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIZO Startersservice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIZO Startersservice
Products information UNIZO Startersservice

BTW identificatienummer (tax): BE02643554687
Ondernemingsnummer: 9956878662
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in UNIZO Startersservice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIZO Startersservice
(Get full report from official database of BE for UNIZO Startersservice)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIZO Startersservice
Addition kinds of activities for UNIZO Startersservice

265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
347101. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
704102. Rooming huizen | Rooming houses
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear

Werken bij UNIZO Startersservice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIZO Startersservice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIZO Startersservice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIZO Startersservice. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van UNIZO Startersservice in sociale netwerken
Look for responds of UNIZO Startersservice in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIZO Startersservice. Laat een reactie achter voor UNIZO Startersservice. UNIZO Startersservice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIZO Startersservice. Leave a respond for UNIZO Startersservice. UNIZO Startersservice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIZO Startersservice op de google maps. Adres en contacten UNIZO Startersservice
Location of UNIZO Startersservice on the google maps. Address and contacts of UNIZO Startersservice

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIZO Startersservice UNIZO Startersservice: FDS Promotions | Gillet Marc | Habeco N.V. | Cosucra S.A. | n.v. R.Verdegem - Wauters

Other related companies as UNIZO Startersservice: FDS Promotions | Gillet Marc | Habeco N.V. | Cosucra S.A. | n.v. R.Verdegem - Wauters

UNIZO Startersservice is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIZO Startersservice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02643554687. Het bedrijf UNIZO Startersservice bevindt zich op het adres: Spastraat 8,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in UNIZO Startersservice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIZO Startersservice is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIZO Startersservice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIZO Startersservice, openstaande posities, locatie van UNIZO Startersservice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIZO Startersservice is a company, that was registered 1999 in Brussel region, Belgium. Full name of company is UNIZO Startersservice, company assigned to the tax number BE02643554687. The company UNIZO Startersservice is located at the address: Spastraat 8,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in UNIZO Startersservice were not found.
The main activity of UNIZO Startersservice is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIZO Startersservice is not available. You also can look at reviews of UNIZO Startersservice, open positions, location of UNIZO Startersservice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIZO Startersservice, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIZO Startersservice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIZO Startersservice, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIZO Startersservice, employees, financial statistics.