UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)

Contactgegevens UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ,, België

Telefoon (phone): 09 235 49 54 09 235 49 54

Fax (fax): 09 225 94 13 09 225 94 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)
Products information UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)

BTW identificatienummer (tax): BE08785461425
Ondernemingsnummer: 2398834228
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)
(Get full report from official database of BE for UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS))

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)
Addition kinds of activities for UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)

5812. Eten plaatsen | Eating places
335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
26780300. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
50510106. Wirescreening | Wire screening
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
73891302. Bail bonding | Bail bonding
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) in sociale netwerken
Look for responds of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). Laat een reactie achter voor UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). Leave a respond for UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS). UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) op de google maps. Adres en contacten UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)
Location of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) on the google maps. Address and contacts of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS)

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): Goes Ghislaine | Seremco NV | Imda NV | Onderwijs voor Volwassenen | Firma Luyckx N.V.

Other related companies as UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS): Goes Ghislaine | Seremco NV | Imda NV | Onderwijs voor Volwassenen | Firma Luyckx N.V.

UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08785461425. Het bedrijf UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) bevindt zich op het adres: ,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), openstaande posities, locatie van UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), company assigned to the tax number BE08785461425. The company UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is located at the address: ,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) were not found.
The main activity of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) is not available. You also can look at reviews of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), open positions, location of UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIZO (UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS), employees, financial statistics.