Marin,Christine

Contactgegevens Marin,Christine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marin,Christine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marin,Christine

Regio (region): Brussels 1200 - BE, België

Adres (address): Ave. Georges Henri 424, België

Telefoon (phone): 003226741814 003226741814

Fax (fax): +32 (60) 770-38-39 +32 (60) 770-38-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marin,Christine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marin,Christine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marin,Christine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marin,Christine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marin,Christine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marin,Christine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marin,Christine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marin,Christine
Products information Marin,Christine

BTW identificatienummer (tax): BE01705322265
Ondernemingsnummer: 9132904052
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Marin,Christine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marin,Christine
(Get full report from official database of BE for Marin,Christine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marin,Christine
Addition kinds of activities for Marin,Christine

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
514500. Banketbakkerij | Confectionery
782203. Filmafbeelding | Motion picture distribution
17420200. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
55990103. Hang glijders | Hang gliders
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government

Werken bij Marin,Christine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marin,Christine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marin,Christine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marin,Christine. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van Marin,Christine in sociale netwerken
Look for responds of Marin,Christine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marin,Christine. Laat een reactie achter voor Marin,Christine. Marin,Christine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marin,Christine. Leave a respond for Marin,Christine. Marin,Christine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marin,Christine op de google maps. Adres en contacten Marin,Christine
Location of Marin,Christine on the google maps. Address and contacts of Marin,Christine

Andere gerelateerde bedrijven als come Marin,Christine Marin,Christine: Glaswerken H Peeters | Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs | ABN | Gert van Mol | PETRENS, NIC

Other related companies as Marin,Christine: Glaswerken H Peeters | Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs | ABN | Gert van Mol | PETRENS, NIC

Marin,Christine is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussels 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Marin,Christine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705322265. Het bedrijf Marin,Christine bevindt zich op het adres: Ave. Georges Henri 424. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Marin,Christine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marin,Christine is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marin,Christine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marin,Christine, openstaande posities, locatie van Marin,Christine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marin,Christine is a company, that was registered 2017 in Brussels 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Marin,Christine, company assigned to the tax number BE01705322265. The company Marin,Christine is located at the address: Ave. Georges Henri 424. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Marin,Christine were not found.
The main activity of Marin,Christine is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Marin,Christine is not available. You also can look at reviews of Marin,Christine, open positions, location of Marin,Christine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marin,Christine, Brussels 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marin,Christine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marin,Christine, Brussels 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marin,Christine, employees, financial statistics.