Management Centre Europe

Contactgegevens Management Centre Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Management Centre Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Management Centre Europe

Regio (region): Brussel 1050 - BE, België

Adres (address): rue de lAqueduc 118, België

Telefoon (phone): 025432265 025432265

Fax (fax): +32 (50) 405-19-73 +32 (50) 405-19-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Management Centre Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Management Centre Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Management Centre Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Management Centre Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Management Centre Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Management Centre Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Management Centre Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Management Centre Europe
Products information Management Centre Europe

BTW identificatienummer (tax): BE02807525634
Ondernemingsnummer: 9010131835
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Management Centre Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Management Centre Europe
(Get full report from official database of BE for Management Centre Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Management Centre Europe
Addition kinds of activities for Management Centre Europe

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
38450113. Magnetisch resonantie beeldvormingsapparaat, nucleair | Magnetic resonance imaging device, nuclear
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij Management Centre Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Management Centre Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Management Centre Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Management Centre Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

Zoek naar antwoorden van Management Centre Europe in sociale netwerken
Look for responds of Management Centre Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Management Centre Europe. Laat een reactie achter voor Management Centre Europe. Management Centre Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Management Centre Europe. Leave a respond for Management Centre Europe. Management Centre Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Management Centre Europe op de google maps. Adres en contacten Management Centre Europe
Location of Management Centre Europe on the google maps. Address and contacts of Management Centre Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Management Centre Europe Management Centre Europe: Driesen Afsluitingen BVBA | HUYBRECHTS G CARROSSERIE BVBA | Raymond | Arnould G | cedric du monceau

Other related companies as Management Centre Europe: Driesen Afsluitingen BVBA | HUYBRECHTS G CARROSSERIE BVBA | Raymond | Arnould G | cedric du monceau

Management Centre Europe is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Management Centre Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807525634. Het bedrijf Management Centre Europe bevindt zich op het adres: rue de lAqueduc 118. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Management Centre Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Management Centre Europe is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Management Centre Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Management Centre Europe, openstaande posities, locatie van Management Centre Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Management Centre Europe is a company, that was registered 2007 in Brussel 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Management Centre Europe, company assigned to the tax number BE02807525634. The company Management Centre Europe is located at the address: rue de lAqueduc 118. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Management Centre Europe were not found.
The main activity of Management Centre Europe is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Management Centre Europe is not available. You also can look at reviews of Management Centre Europe, open positions, location of Management Centre Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Management Centre Europe, Brussel 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Management Centre Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Management Centre Europe, Brussel 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Management Centre Europe, employees, financial statistics.