Malterie Du Chateau sa

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Malterie Du Chateau sa
Private companiesRailroad Transportation • Malterie Du Chateau sa

Contactgegevens Malterie Du Chateau sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Malterie Du Chateau sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Malterie Du Chateau sa

Regio (region): Beloeil, 7970 - BE, België

Adres (address): Rue De Mons 94, België

Telefoon (phone): 32.69.684580 32.69.684580

Fax (fax): 32.69.688022 32.69.688022

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Malterie Du Chateau sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Malterie Du Chateau sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Malterie Du Chateau sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Malterie Du Chateau sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Malterie Du Chateau sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Malterie Du Chateau sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Malterie Du Chateau sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Malterie Du Chateau sa
Products information Malterie Du Chateau sa

BTW identificatienummer (tax): BE03069000244
Ondernemingsnummer: 6731567382
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Malterie Du Chateau sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Malterie Du Chateau sa
(Get full report from official database of BE for Malterie Du Chateau sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Malterie Du Chateau sa
Addition kinds of activities for Malterie Du Chateau sa

2656. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
72991104. Porter service | Porter service

Werken bij Malterie Du Chateau sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Malterie Du Chateau sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Malterie Du Chateau sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Malterie Du Chateau sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Malterie Du Chateau sa in sociale netwerken
Look for responds of Malterie Du Chateau sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Malterie Du Chateau sa. Laat een reactie achter voor Malterie Du Chateau sa. Malterie Du Chateau sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Malterie Du Chateau sa. Leave a respond for Malterie Du Chateau sa. Malterie Du Chateau sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Malterie Du Chateau sa op de google maps. Adres en contacten Malterie Du Chateau sa
Location of Malterie Du Chateau sa on the google maps. Address and contacts of Malterie Du Chateau sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Malterie Du Chateau sa Malterie Du Chateau sa: Azuriet Reizen | Van Ransbeeck J & Zn | ET SYSTEMS | Humberto Jorge | KABANE

Other related companies as Malterie Du Chateau sa: Azuriet Reizen | Van Ransbeeck J & Zn | ET SYSTEMS | Humberto Jorge | KABANE

Malterie Du Chateau sa is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Beloeil, 7970 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Malterie Du Chateau sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03069000244. Het bedrijf Malterie Du Chateau sa bevindt zich op het adres: Rue De Mons 94. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Malterie Du Chateau sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Malterie Du Chateau sa is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Malterie Du Chateau sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Malterie Du Chateau sa, openstaande posities, locatie van Malterie Du Chateau sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Malterie Du Chateau sa is a company, that was registered 1993 in Beloeil, 7970 - BE region, Belgium. Full name of company is Malterie Du Chateau sa, company assigned to the tax number BE03069000244. The company Malterie Du Chateau sa is located at the address: Rue De Mons 94. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Malterie Du Chateau sa were not found.
The main activity of Malterie Du Chateau sa is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Malterie Du Chateau sa is not available. You also can look at reviews of Malterie Du Chateau sa, open positions, location of Malterie Du Chateau sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Malterie Du Chateau sa, Beloeil, 7970 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Malterie Du Chateau sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Malterie Du Chateau sa, Beloeil, 7970 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Malterie Du Chateau sa, employees, financial statistics.