Maison de la culture de Tournai

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Maison de la culture de Tournai
Private companiesTransportation by Air • Maison de la culture de Tournai

Contactgegevens Maison de la culture de Tournai: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison de la culture de Tournai: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison de la culture de Tournai

Regio (region): Tournai 7500 - BE, België

Adres (address): Boulevard des freres Rimbaud, België

Telefoon (phone): +32-69-253070 +32-69-253070

Fax (fax): +32-69-210692 +32-69-210692

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison de la culture de Tournai: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison de la culture de Tournai"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison de la culture de Tournai"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison de la culture de Tournai, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison de la culture de Tournai. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison de la culture de Tournai, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison de la culture de Tournai. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison de la culture de Tournai
Products information Maison de la culture de Tournai

BTW identificatienummer (tax): BE09065063476
Ondernemingsnummer: 3498016357
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Maison de la culture de Tournai zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison de la culture de Tournai
(Get full report from official database of BE for Maison de la culture de Tournai)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison de la culture de Tournai
Addition kinds of activities for Maison de la culture de Tournai

232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij Maison de la culture de Tournai: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison de la culture de Tournai: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison de la culture de Tournai. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison de la culture de Tournai. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van Maison de la culture de Tournai in sociale netwerken
Look for responds of Maison de la culture de Tournai in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison de la culture de Tournai. Laat een reactie achter voor Maison de la culture de Tournai. Maison de la culture de Tournai bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison de la culture de Tournai. Leave a respond for Maison de la culture de Tournai. Maison de la culture de Tournai on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison de la culture de Tournai op de google maps. Adres en contacten Maison de la culture de Tournai
Location of Maison de la culture de Tournai on the google maps. Address and contacts of Maison de la culture de Tournai

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison de la culture de Tournai Maison de la culture de Tournai: Vlaams Audiovisueel Fonds | Gaverdomein VZW | LA MAISON DU STORE SPRL | Ralton Trading & Forwarding B.V.B.A. | Blindenzorg Licht en Liefde

Other related companies as Maison de la culture de Tournai: Vlaams Audiovisueel Fonds | Gaverdomein VZW | LA MAISON DU STORE SPRL | Ralton Trading & Forwarding B.V.B.A. | Blindenzorg Licht en Liefde

Maison de la culture de Tournai is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Tournai 7500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison de la culture de Tournai, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09065063476. Het bedrijf Maison de la culture de Tournai bevindt zich op het adres: Boulevard des freres Rimbaud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 138,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Maison de la culture de Tournai zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison de la culture de Tournai is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison de la culture de Tournai is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison de la culture de Tournai, openstaande posities, locatie van Maison de la culture de Tournai op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maison de la culture de Tournai is a company, that was registered 2010 in Tournai 7500 - BE region, Belgium. Full name of company is Maison de la culture de Tournai, company assigned to the tax number BE09065063476. The company Maison de la culture de Tournai is located at the address: Boulevard des freres Rimbaud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 138,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Maison de la culture de Tournai were not found.
The main activity of Maison de la culture de Tournai is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison de la culture de Tournai is not available. You also can look at reviews of Maison de la culture de Tournai, open positions, location of Maison de la culture de Tournai on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison de la culture de Tournai, Tournai 7500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison de la culture de Tournai, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison de la culture de Tournai, Tournai 7500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison de la culture de Tournai, employees, financial statistics.