Maerivoet Hans

Contactgegevens Maerivoet Hans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maerivoet Hans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maerivoet Hans

Regio (region): Vilvoorde, 1800 - BE, België

Adres (address): Vestenstraat 31, België

Telefoon (phone): 32.2.2532767 32.2.2532767

Fax (fax): +32 (61) 697-14-41 +32 (61) 697-14-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maerivoet Hans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maerivoet Hans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maerivoet Hans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maerivoet Hans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maerivoet Hans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maerivoet Hans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maerivoet Hans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maerivoet Hans
Products information Maerivoet Hans

BTW identificatienummer (tax): BE01023345947
Ondernemingsnummer: 6557983398
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Maerivoet Hans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maerivoet Hans
(Get full report from official database of BE for Maerivoet Hans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maerivoet Hans
Addition kinds of activities for Maerivoet Hans

203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
239699. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
38430108. Tandmotoren | Dental engines
50780103. Toon gevallen, gekoeld | Show cases, refrigerated
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Maerivoet Hans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maerivoet Hans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maerivoet Hans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maerivoet Hans. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van Maerivoet Hans in sociale netwerken
Look for responds of Maerivoet Hans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maerivoet Hans. Laat een reactie achter voor Maerivoet Hans. Maerivoet Hans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maerivoet Hans. Leave a respond for Maerivoet Hans. Maerivoet Hans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maerivoet Hans op de google maps. Adres en contacten Maerivoet Hans
Location of Maerivoet Hans on the google maps. Address and contacts of Maerivoet Hans

Andere gerelateerde bedrijven als come Maerivoet Hans Maerivoet Hans: Steenkaai | Pimpernel CV | Mertens Tuinaanleg NV | Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk Gent | Consultant Informatique,

Other related companies as Maerivoet Hans: Steenkaai | Pimpernel CV | Mertens Tuinaanleg NV | Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk Gent | Consultant Informatique,

Maerivoet Hans is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, 1800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Maerivoet Hans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01023345947. Het bedrijf Maerivoet Hans bevindt zich op het adres: Vestenstraat 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Maerivoet Hans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maerivoet Hans is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maerivoet Hans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maerivoet Hans, openstaande posities, locatie van Maerivoet Hans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maerivoet Hans is a company, that was registered 1995 in Vilvoorde, 1800 - BE region, Belgium. Full name of company is Maerivoet Hans, company assigned to the tax number BE01023345947. The company Maerivoet Hans is located at the address: Vestenstraat 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Maerivoet Hans were not found.
The main activity of Maerivoet Hans is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maerivoet Hans is not available. You also can look at reviews of Maerivoet Hans, open positions, location of Maerivoet Hans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maerivoet Hans, Vilvoorde, 1800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maerivoet Hans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maerivoet Hans, Vilvoorde, 1800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maerivoet Hans, employees, financial statistics.