MYFANWY VAN DE VELDE

Contactgegevens MYFANWY VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MYFANWY VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MYFANWY VAN DE VELDE

Regio (region): KEERBERGEN, VB 3140 - BE, België

Adres (address): ZWALUWWEG 5, België

Telefoon (phone): 015/637142 015/637142

Fax (fax): +32 (83) 210-16-58 +32 (83) 210-16-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MYFANWY VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MYFANWY VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MYFANWY VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MYFANWY VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MYFANWY VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MYFANWY VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MYFANWY VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MYFANWY VAN DE VELDE
Products information MYFANWY VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE04451080322
Ondernemingsnummer: 6259155273
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MYFANWY VAN DE VELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MYFANWY VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for MYFANWY VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MYFANWY VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for MYFANWY VAN DE VELDE

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
097199. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
22590102. Verven en afwerken breien handschoenen en mittens | Dyeing and finishing knit gloves and mittens
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
51990901. Schuim rubber | Foam rubber
59999934. condooms | Condoms

Werken bij MYFANWY VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MYFANWY VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MYFANWY VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MYFANWY VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van MYFANWY VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of MYFANWY VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MYFANWY VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor MYFANWY VAN DE VELDE. MYFANWY VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MYFANWY VAN DE VELDE. Leave a respond for MYFANWY VAN DE VELDE. MYFANWY VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MYFANWY VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten MYFANWY VAN DE VELDE
Location of MYFANWY VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of MYFANWY VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MYFANWY VAN DE VELDE MYFANWY VAN DE VELDE: Rimano BVBA | Adrenaline Advertising BVBA | THEATRE COMEDIE VOLTER | Chaidron R | Hypetc

Other related companies as MYFANWY VAN DE VELDE: Rimano BVBA | Adrenaline Advertising BVBA | THEATRE COMEDIE VOLTER | Chaidron R | Hypetc

MYFANWY VAN DE VELDE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio KEERBERGEN, VB 3140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MYFANWY VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04451080322. Het bedrijf MYFANWY VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: ZWALUWWEG 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MYFANWY VAN DE VELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MYFANWY VAN DE VELDE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MYFANWY VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MYFANWY VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van MYFANWY VAN DE VELDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MYFANWY VAN DE VELDE is a company, that was registered 2007 in KEERBERGEN, VB 3140 - BE region, Belgium. Full name of company is MYFANWY VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE04451080322. The company MYFANWY VAN DE VELDE is located at the address: ZWALUWWEG 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MYFANWY VAN DE VELDE were not found.
The main activity of MYFANWY VAN DE VELDE is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MYFANWY VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of MYFANWY VAN DE VELDE, open positions, location of MYFANWY VAN DE VELDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MYFANWY VAN DE VELDE, KEERBERGEN, VB 3140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MYFANWY VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MYFANWY VAN DE VELDE, KEERBERGEN, VB 3140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MYFANWY VAN DE VELDE, employees, financial statistics.