Sygma SPRL

Contactgegevens Sygma SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sygma SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sygma SPRL

Regio (region): Lasne (Ohain), België

Adres (address): Rue Crollé 43,1380, België

Telefoon (phone): 02 633 28 92 02 633 28 92

Fax (fax): 014 31 00 68 014 31 00 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sygma SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sygma SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sygma SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sygma SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sygma SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sygma SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sygma SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sygma SPRL
Products information Sygma SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05089935302
Ondernemingsnummer: 2299133300
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sygma SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sygma SPRL
(Get full report from official database of BE for Sygma SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sygma SPRL
Addition kinds of activities for Sygma SPRL

225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
291105. residuen | Residues
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
38220100. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
54619907. Pies | Pies
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij Sygma SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sygma SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sygma SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sygma SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van Sygma SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sygma SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sygma SPRL. Laat een reactie achter voor Sygma SPRL. Sygma SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sygma SPRL. Leave a respond for Sygma SPRL. Sygma SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sygma SPRL op de google maps. Adres en contacten Sygma SPRL
Location of Sygma SPRL on the google maps. Address and contacts of Sygma SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sygma SPRL Sygma SPRL: ROUGE FONTAINE SA | Westhoek Expo NV | KISS Computerfood BVBA | I.T. Works | Lelubre Sylvie

Other related companies as Sygma SPRL: ROUGE FONTAINE SA | Westhoek Expo NV | KISS Computerfood BVBA | I.T. Works | Lelubre Sylvie

Sygma SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lasne (Ohain), België. De volledige naam van het bedrijf is Sygma SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05089935302. Het bedrijf Sygma SPRL bevindt zich op het adres: Rue Crollé 43,1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 588,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sygma SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sygma SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sygma SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sygma SPRL, openstaande posities, locatie van Sygma SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sygma SPRL is a company, that was registered 1997 in Lasne (Ohain) region, Belgium. Full name of company is Sygma SPRL, company assigned to the tax number BE05089935302. The company Sygma SPRL is located at the address: Rue Crollé 43,1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 588,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sygma SPRL were not found.
The main activity of Sygma SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sygma SPRL is not available. You also can look at reviews of Sygma SPRL, open positions, location of Sygma SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sygma SPRL, Lasne (Ohain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sygma SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sygma SPRL, Lasne (Ohain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sygma SPRL, employees, financial statistics.