MULTI FLOORS NV

Contactgegevens MULTI FLOORS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI FLOORS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI FLOORS NV

Regio (region): 1800 - N/A - BELGIUM, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 41 - VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 3222514270 3222514270

Fax (fax): 3222524232 3222524232

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI FLOORS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI FLOORS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI FLOORS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI FLOORS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI FLOORS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI FLOORS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI FLOORS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI FLOORS NV
Products information MULTI FLOORS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05517852783
Ondernemingsnummer: 4034423828
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MULTI FLOORS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI FLOORS NV
(Get full report from official database of BE for MULTI FLOORS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI FLOORS NV
Addition kinds of activities for MULTI FLOORS NV

596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
32550305. Tegel, klei vuurvast | Tile, clay refractory
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
38120403. sextanten | Sextants
50919901. Atletische goederen | Athletic goods
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij MULTI FLOORS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI FLOORS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI FLOORS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI FLOORS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van MULTI FLOORS NV in sociale netwerken
Look for responds of MULTI FLOORS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI FLOORS NV. Laat een reactie achter voor MULTI FLOORS NV. MULTI FLOORS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI FLOORS NV. Leave a respond for MULTI FLOORS NV. MULTI FLOORS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI FLOORS NV op de google maps. Adres en contacten MULTI FLOORS NV
Location of MULTI FLOORS NV on the google maps. Address and contacts of MULTI FLOORS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI FLOORS NV MULTI FLOORS NV: Bohmer Freddy NV | Phenix Europe | Office Solution nv NV | Qualivino NV | Ellis de Jong

Other related companies as MULTI FLOORS NV: Bohmer Freddy NV | Phenix Europe | Office Solution nv NV | Qualivino NV | Ellis de Jong

MULTI FLOORS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 1800 - N/A - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI FLOORS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517852783. Het bedrijf MULTI FLOORS NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 41 - VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MULTI FLOORS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTI FLOORS NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI FLOORS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI FLOORS NV, openstaande posities, locatie van MULTI FLOORS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MULTI FLOORS NV is a company, that was registered 1986 in 1800 - N/A - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is MULTI FLOORS NV, company assigned to the tax number BE05517852783. The company MULTI FLOORS NV is located at the address: Leuvensesteenweg 41 - VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MULTI FLOORS NV were not found.
The main activity of MULTI FLOORS NV is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI FLOORS NV is not available. You also can look at reviews of MULTI FLOORS NV, open positions, location of MULTI FLOORS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI FLOORS NV, 1800 - N/A - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI FLOORS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI FLOORS NV, 1800 - N/A - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI FLOORS NV, employees, financial statistics.