MUKENDI KAVULU, RICHARD

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • MUKENDI KAVULU, RICHARD
Private companiesMembership Organizations • MUKENDI KAVULU, RICHARD

Contactgegevens MUKENDI KAVULU, RICHARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUKENDI KAVULU, RICHARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUKENDI KAVULU, RICHARD

Regio (region): MONS, HAINAUT 7000 - BE, België

Adres (address): Chaussee de Binche, 46A, België

Telefoon (phone): 322 4100845 322 4100845

Fax (fax): +32 (56) 716-48-92 +32 (56) 716-48-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUKENDI KAVULU, RICHARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUKENDI KAVULU, RICHARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUKENDI KAVULU, RICHARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUKENDI KAVULU, RICHARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUKENDI KAVULU, RICHARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUKENDI KAVULU, RICHARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUKENDI KAVULU, RICHARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUKENDI KAVULU, RICHARD
Products information MUKENDI KAVULU, RICHARD

BTW identificatienummer (tax): BE08391601562
Ondernemingsnummer: 1009613037
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MUKENDI KAVULU, RICHARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUKENDI KAVULU, RICHARD
(Get full report from official database of BE for MUKENDI KAVULU, RICHARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUKENDI KAVULU, RICHARD
Addition kinds of activities for MUKENDI KAVULU, RICHARD

399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
22540102. Shirts en t-shirts (ondergoed), breien | Shirts and t-shirts (underwear), knit
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
51120301. Albums (foto) en plakboeken | Albums (photo) and scrapbooks
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij MUKENDI KAVULU, RICHARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUKENDI KAVULU, RICHARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUKENDI KAVULU, RICHARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUKENDI KAVULU, RICHARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van MUKENDI KAVULU, RICHARD in sociale netwerken
Look for responds of MUKENDI KAVULU, RICHARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUKENDI KAVULU, RICHARD. Laat een reactie achter voor MUKENDI KAVULU, RICHARD. MUKENDI KAVULU, RICHARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUKENDI KAVULU, RICHARD. Leave a respond for MUKENDI KAVULU, RICHARD. MUKENDI KAVULU, RICHARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUKENDI KAVULU, RICHARD op de google maps. Adres en contacten MUKENDI KAVULU, RICHARD
Location of MUKENDI KAVULU, RICHARD on the google maps. Address and contacts of MUKENDI KAVULU, RICHARD

Andere gerelateerde bedrijven als come MUKENDI KAVULU, RICHARD MUKENDI KAVULU, RICHARD: Van Poppel NV | Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Minder-Validen | PAPETERIES GECE SPRL | Hülsta Belgium N.V. | Molco N.V.

Other related companies as MUKENDI KAVULU, RICHARD: Van Poppel NV | Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Minder-Validen | PAPETERIES GECE SPRL | Hülsta Belgium N.V. | Molco N.V.

MUKENDI KAVULU, RICHARD is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio MONS, HAINAUT 7000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MUKENDI KAVULU, RICHARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08391601562. Het bedrijf MUKENDI KAVULU, RICHARD bevindt zich op het adres: Chaussee de Binche, 46A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MUKENDI KAVULU, RICHARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUKENDI KAVULU, RICHARD is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUKENDI KAVULU, RICHARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUKENDI KAVULU, RICHARD, openstaande posities, locatie van MUKENDI KAVULU, RICHARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MUKENDI KAVULU, RICHARD is a company, that was registered 2009 in MONS, HAINAUT 7000 - BE region, Belgium. Full name of company is MUKENDI KAVULU, RICHARD, company assigned to the tax number BE08391601562. The company MUKENDI KAVULU, RICHARD is located at the address: Chaussee de Binche, 46A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MUKENDI KAVULU, RICHARD were not found.
The main activity of MUKENDI KAVULU, RICHARD is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUKENDI KAVULU, RICHARD is not available. You also can look at reviews of MUKENDI KAVULU, RICHARD, open positions, location of MUKENDI KAVULU, RICHARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUKENDI KAVULU, RICHARD, MONS, HAINAUT 7000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUKENDI KAVULU, RICHARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUKENDI KAVULU, RICHARD, MONS, HAINAUT 7000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUKENDI KAVULU, RICHARD, employees, financial statistics.