MSP

Contactgegevens MSP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MSP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MSP

Regio (region): Edegem B-2650 - BE, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 186, België

Telefoon (phone): +32 3 454 27 28 +32 3 454 27 28

Fax (fax): +32 3 454 27 88 +32 3 454 27 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MSP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MSP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MSP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MSP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MSP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MSP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MSP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MSP
Products information MSP

BTW identificatienummer (tax): BE07327850341
Ondernemingsnummer: 5297302246
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MSP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MSP
(Get full report from official database of BE for MSP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MSP
Addition kinds of activities for MSP

449904. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij MSP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MSP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MSP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MSP. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van MSP in sociale netwerken
Look for responds of MSP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MSP. Laat een reactie achter voor MSP. MSP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MSP. Leave a respond for MSP. MSP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MSP op de google maps. Adres en contacten MSP
Location of MSP on the google maps. Address and contacts of MSP

Andere gerelateerde bedrijven als come MSP MSP: ART EN CONFIDENCE (L') | Aludan BVBA | Elite S.P.R.L. | MC Three N.V. | TRADONIX

Other related companies as MSP: ART EN CONFIDENCE (L') | Aludan BVBA | Elite S.P.R.L. | MC Three N.V. | TRADONIX

MSP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Edegem B-2650 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MSP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07327850341. Het bedrijf MSP bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 186. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MSP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MSP is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MSP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MSP, openstaande posities, locatie van MSP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MSP is a company, that was registered 1991 in Edegem B-2650 - BE region, Belgium. Full name of company is MSP, company assigned to the tax number BE07327850341. The company MSP is located at the address: Mechelsesteenweg 186. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MSP were not found.
The main activity of MSP is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MSP is not available. You also can look at reviews of MSP, open positions, location of MSP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MSP, Edegem B-2650 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MSP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MSP, Edegem B-2650 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MSP, employees, financial statistics.