MP Multimedia

Contactgegevens MP Multimedia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MP Multimedia: address, phone, fax, email, website, opening hours

MP Multimedia

Regio (region): Landen Brabant 3400 BE, België

Adres (address): Marktplein 8, België

Telefoon (phone): +3211887450 +3211887450

Fax (fax): +3211887451 +3211887451

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MP Multimedia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MP Multimedia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MP Multimedia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MP Multimedia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MP Multimedia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MP Multimedia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MP Multimedia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MP Multimedia
Products information MP Multimedia

BTW identificatienummer (tax): BE01875335693
Ondernemingsnummer: 3312072753
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MP Multimedia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MP Multimedia
(Get full report from official database of BE for MP Multimedia)

Aanvulling soorten activiteiten voor MP Multimedia
Addition kinds of activities for MP Multimedia

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
356800. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij MP Multimedia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MP Multimedia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MP Multimedia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MP Multimedia. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van MP Multimedia in sociale netwerken
Look for responds of MP Multimedia in social networks

Lees alle opmerkingen voor MP Multimedia. Laat een reactie achter voor MP Multimedia. MP Multimedia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MP Multimedia. Leave a respond for MP Multimedia. MP Multimedia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MP Multimedia op de google maps. Adres en contacten MP Multimedia
Location of MP Multimedia on the google maps. Address and contacts of MP Multimedia

Andere gerelateerde bedrijven als come MP Multimedia MP Multimedia: PK Projects BVBA | Sylvester Productions NV | Dui Web sprl | Durabrik NV | Ly Differding

Other related companies as MP Multimedia: PK Projects BVBA | Sylvester Productions NV | Dui Web sprl | Durabrik NV | Ly Differding

MP Multimedia is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Landen Brabant 3400 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MP Multimedia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01875335693. Het bedrijf MP Multimedia bevindt zich op het adres: Marktplein 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MP Multimedia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MP Multimedia is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MP Multimedia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MP Multimedia, openstaande posities, locatie van MP Multimedia op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MP Multimedia is a company, that was registered 2014 in Landen Brabant 3400 BE region, Belgium. Full name of company is MP Multimedia, company assigned to the tax number BE01875335693. The company MP Multimedia is located at the address: Marktplein 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MP Multimedia were not found.
The main activity of MP Multimedia is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MP Multimedia is not available. You also can look at reviews of MP Multimedia, open positions, location of MP Multimedia on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MP Multimedia, Landen Brabant 3400 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MP Multimedia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MP Multimedia, Landen Brabant 3400 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MP Multimedia, employees, financial statistics.