MEDIA MINDED b.v.b.a

Contactgegevens MEDIA MINDED b.v.b.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDIA MINDED b.v.b.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDIA MINDED b.v.b.a

Regio (region): TURNHOUT - AN - 2460 - BE, België

Adres (address): Rubensstraat 104 blok 1 c, België

Telefoon (phone): 32 14 47 08 52 32 14 47 08 52

Fax (fax): 32 14 47 08 83 32 14 47 08 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDIA MINDED b.v.b.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDIA MINDED b.v.b.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDIA MINDED b.v.b.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDIA MINDED b.v.b.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDIA MINDED b.v.b.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDIA MINDED b.v.b.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDIA MINDED b.v.b.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDIA MINDED b.v.b.a
Products information MEDIA MINDED b.v.b.a

BTW identificatienummer (tax): BE07990325927
Ondernemingsnummer: 2738586425
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MEDIA MINDED b.v.b.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDIA MINDED b.v.b.a
(Get full report from official database of BE for MEDIA MINDED b.v.b.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDIA MINDED b.v.b.a
Addition kinds of activities for MEDIA MINDED b.v.b.a

328104. Slate producten | Slate products
20320202. Chinees eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chinese foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service

Werken bij MEDIA MINDED b.v.b.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDIA MINDED b.v.b.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDIA MINDED b.v.b.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDIA MINDED b.v.b.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van MEDIA MINDED b.v.b.a in sociale netwerken
Look for responds of MEDIA MINDED b.v.b.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDIA MINDED b.v.b.a. Laat een reactie achter voor MEDIA MINDED b.v.b.a. MEDIA MINDED b.v.b.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDIA MINDED b.v.b.a. Leave a respond for MEDIA MINDED b.v.b.a. MEDIA MINDED b.v.b.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDIA MINDED b.v.b.a op de google maps. Adres en contacten MEDIA MINDED b.v.b.a
Location of MEDIA MINDED b.v.b.a on the google maps. Address and contacts of MEDIA MINDED b.v.b.a

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDIA MINDED b.v.b.a MEDIA MINDED b.v.b.a: Gandae VZW | Apex NV | DN&B Webdesign | RAGOEN NV | Van Schoonbekestraat 172

Other related companies as MEDIA MINDED b.v.b.a: Gandae VZW | Apex NV | DN&B Webdesign | RAGOEN NV | Van Schoonbekestraat 172

MEDIA MINDED b.v.b.a is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio TURNHOUT - AN - 2460 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDIA MINDED b.v.b.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07990325927. Het bedrijf MEDIA MINDED b.v.b.a bevindt zich op het adres: Rubensstraat 104 blok 1 c. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MEDIA MINDED b.v.b.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDIA MINDED b.v.b.a is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDIA MINDED b.v.b.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDIA MINDED b.v.b.a, openstaande posities, locatie van MEDIA MINDED b.v.b.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEDIA MINDED b.v.b.a is a company, that was registered 2010 in TURNHOUT - AN - 2460 - BE region, Belgium. Full name of company is MEDIA MINDED b.v.b.a, company assigned to the tax number BE07990325927. The company MEDIA MINDED b.v.b.a is located at the address: Rubensstraat 104 blok 1 c. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MEDIA MINDED b.v.b.a were not found.
The main activity of MEDIA MINDED b.v.b.a is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDIA MINDED b.v.b.a is not available. You also can look at reviews of MEDIA MINDED b.v.b.a, open positions, location of MEDIA MINDED b.v.b.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDIA MINDED b.v.b.a, TURNHOUT - AN - 2460 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDIA MINDED b.v.b.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDIA MINDED b.v.b.a, TURNHOUT - AN - 2460 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDIA MINDED b.v.b.a, employees, financial statistics.