MBC-International

Contactgegevens MBC-International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MBC-International: address, phone, fax, email, website, opening hours

MBC-International

Regio (region): Galmaarden Brussels 1570 - BE, België

Adres (address): Tollenbeekstraat 8, België

Telefoon (phone): 3254515010 3254515010

Fax (fax): 3254515011 3254515011

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MBC-International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MBC-International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MBC-International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MBC-International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MBC-International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MBC-International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MBC-International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MBC-International
Products information MBC-International

BTW identificatienummer (tax): BE01253509521
Ondernemingsnummer: 7445129394
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MBC-International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MBC-International
(Get full report from official database of BE for MBC-International)

Aanvulling soorten activiteiten voor MBC-International
Addition kinds of activities for MBC-International

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
262103. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
20460403. hydrol | Hydrol
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
28330109. Vitamines, natuurlijk of synthetisch: bulk, ongecompliceerd | Vitamins, natural or synthetic: bulk, uncompounded
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
61590204. Pari-Mutuel Totalizator Equipment Financiele Leasing en Maint. | Pari-mutuel totalizator equipment finance leasing and maint.

Werken bij MBC-International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MBC-International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MBC-International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MBC-International. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van MBC-International in sociale netwerken
Look for responds of MBC-International in social networks

Lees alle opmerkingen voor MBC-International. Laat een reactie achter voor MBC-International. MBC-International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MBC-International. Leave a respond for MBC-International. MBC-International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MBC-International op de google maps. Adres en contacten MBC-International
Location of MBC-International on the google maps. Address and contacts of MBC-International

Andere gerelateerde bedrijven als come MBC-International MBC-International: Cogegaz SA | Aco Passavant SA | Metys S.A. | FN GUNS | Garage Vandeweerd

Other related companies as MBC-International: Cogegaz SA | Aco Passavant SA | Metys S.A. | FN GUNS | Garage Vandeweerd

MBC-International is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Galmaarden Brussels 1570 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MBC-International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01253509521. Het bedrijf MBC-International bevindt zich op het adres: Tollenbeekstraat 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MBC-International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MBC-International is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MBC-International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MBC-International, openstaande posities, locatie van MBC-International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MBC-International is a company, that was registered 1997 in Galmaarden Brussels 1570 - BE region, Belgium. Full name of company is MBC-International, company assigned to the tax number BE01253509521. The company MBC-International is located at the address: Tollenbeekstraat 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MBC-International were not found.
The main activity of MBC-International is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MBC-International is not available. You also can look at reviews of MBC-International, open positions, location of MBC-International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MBC-International, Galmaarden Brussels 1570 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MBC-International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MBC-International, Galmaarden Brussels 1570 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MBC-International, employees, financial statistics.