Luc Van Den Bergh

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Luc Van Den Bergh
Private companiesReal Estate • Luc Van Den Bergh

Contactgegevens Luc Van Den Bergh: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luc Van Den Bergh: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luc Van Den Bergh

Regio (region): 2940 - ANTWERPEN - BELGIUM, België

Adres (address): frans hotagstraat 42 - stabroek, België

Telefoon (phone): 036057331 036057331

Fax (fax): +32 (55) 101-22-59 +32 (55) 101-22-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luc Van Den Bergh: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luc Van Den Bergh"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luc Van Den Bergh"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luc Van Den Bergh, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luc Van Den Bergh. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luc Van Den Bergh, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luc Van Den Bergh. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luc Van Den Bergh
Products information Luc Van Den Bergh

BTW identificatienummer (tax): BE08923889160
Ondernemingsnummer: 1192535400
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Luc Van Den Bergh zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luc Van Den Bergh
(Get full report from official database of BE for Luc Van Den Bergh)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luc Van Den Bergh
Addition kinds of activities for Luc Van Den Bergh

28650317. nitroaniline | Nitroaniline
28959901. Kanaal zwart | Channel black
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
35450319. Honingkoppen | Honing heads
50470202. Tandartsen 'professionele benodigdheden | Dentists' professional supplies
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij Luc Van Den Bergh: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luc Van Den Bergh: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luc Van Den Bergh. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luc Van Den Bergh. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van Luc Van Den Bergh in sociale netwerken
Look for responds of Luc Van Den Bergh in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luc Van Den Bergh. Laat een reactie achter voor Luc Van Den Bergh. Luc Van Den Bergh bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luc Van Den Bergh. Leave a respond for Luc Van Den Bergh. Luc Van Den Bergh on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luc Van Den Bergh op de google maps. Adres en contacten Luc Van Den Bergh
Location of Luc Van Den Bergh on the google maps. Address and contacts of Luc Van Den Bergh

Andere gerelateerde bedrijven als come Luc Van Den Bergh Luc Van Den Bergh: COIFFURE JEAN-MARIE SPRL | Postiau & Fils SPRL | Translatim | Bio Service N.V. | Jan Tielens

Other related companies as Luc Van Den Bergh: COIFFURE JEAN-MARIE SPRL | Postiau & Fils SPRL | Translatim | Bio Service N.V. | Jan Tielens

Luc Van Den Bergh is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio 2940 - ANTWERPEN - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Luc Van Den Bergh, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08923889160. Het bedrijf Luc Van Den Bergh bevindt zich op het adres: frans hotagstraat 42 - stabroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Luc Van Den Bergh zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luc Van Den Bergh is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luc Van Den Bergh is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luc Van Den Bergh, openstaande posities, locatie van Luc Van Den Bergh op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luc Van Den Bergh is a company, that was registered 2000 in 2940 - ANTWERPEN - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Luc Van Den Bergh, company assigned to the tax number BE08923889160. The company Luc Van Den Bergh is located at the address: frans hotagstraat 42 - stabroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 738,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Luc Van Den Bergh were not found.
The main activity of Luc Van Den Bergh is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Luc Van Den Bergh is not available. You also can look at reviews of Luc Van Den Bergh, open positions, location of Luc Van Den Bergh on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luc Van Den Bergh, 2940 - ANTWERPEN - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luc Van Den Bergh, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luc Van Den Bergh, 2940 - ANTWERPEN - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luc Van Den Bergh, employees, financial statistics.