Louviaux-Mihail Mircea

Contactgegevens Louviaux-Mihail Mircea: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louviaux-Mihail Mircea: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louviaux-Mihail Mircea

Regio (region): Bruxelles 1180 - BE, België

Adres (address): Rue Verhulst 12 /, België

Telefoon (phone): ++32 2 343 85 62 ++32 2 343 85 62

Fax (fax): +32 (65) 704-30-93 +32 (65) 704-30-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louviaux-Mihail Mircea: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louviaux-Mihail Mircea"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louviaux-Mihail Mircea"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louviaux-Mihail Mircea, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louviaux-Mihail Mircea. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louviaux-Mihail Mircea, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louviaux-Mihail Mircea. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louviaux-Mihail Mircea
Products information Louviaux-Mihail Mircea

BTW identificatienummer (tax): BE09446014404
Ondernemingsnummer: 9981872558
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Louviaux-Mihail Mircea zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louviaux-Mihail Mircea
(Get full report from official database of BE for Louviaux-Mihail Mircea)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louviaux-Mihail Mircea
Addition kinds of activities for Louviaux-Mihail Mircea

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
391401. Zilverwerk | Silverware
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services

Werken bij Louviaux-Mihail Mircea: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louviaux-Mihail Mircea: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louviaux-Mihail Mircea. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louviaux-Mihail Mircea. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Louviaux-Mihail Mircea in sociale netwerken
Look for responds of Louviaux-Mihail Mircea in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louviaux-Mihail Mircea. Laat een reactie achter voor Louviaux-Mihail Mircea. Louviaux-Mihail Mircea bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louviaux-Mihail Mircea. Leave a respond for Louviaux-Mihail Mircea. Louviaux-Mihail Mircea on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louviaux-Mihail Mircea op de google maps. Adres en contacten Louviaux-Mihail Mircea
Location of Louviaux-Mihail Mircea on the google maps. Address and contacts of Louviaux-Mihail Mircea

Andere gerelateerde bedrijven als come Louviaux-Mihail Mircea Louviaux-Mihail Mircea: Jaminet Jean-François | Bric (Le) | River Photo | FLAMENT DANIEL | Psylo Happy Mushrooms

Other related companies as Louviaux-Mihail Mircea: Jaminet Jean-François | Bric (Le) | River Photo | FLAMENT DANIEL | Psylo Happy Mushrooms

Louviaux-Mihail Mircea is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Louviaux-Mihail Mircea, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09446014404. Het bedrijf Louviaux-Mihail Mircea bevindt zich op het adres: Rue Verhulst 12 /. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Louviaux-Mihail Mircea zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Louviaux-Mihail Mircea is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louviaux-Mihail Mircea is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louviaux-Mihail Mircea, openstaande posities, locatie van Louviaux-Mihail Mircea op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Louviaux-Mihail Mircea is a company, that was registered 2008 in Bruxelles 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Louviaux-Mihail Mircea, company assigned to the tax number BE09446014404. The company Louviaux-Mihail Mircea is located at the address: Rue Verhulst 12 /. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Louviaux-Mihail Mircea were not found.
The main activity of Louviaux-Mihail Mircea is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Louviaux-Mihail Mircea is not available. You also can look at reviews of Louviaux-Mihail Mircea, open positions, location of Louviaux-Mihail Mircea on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louviaux-Mihail Mircea, Bruxelles 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louviaux-Mihail Mircea, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louviaux-Mihail Mircea, Bruxelles 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louviaux-Mihail Mircea, employees, financial statistics.