Louis Mols Algemene Aannemingen N.V

Contactgegevens Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louis Mols Algemene Aannemingen N.V

Regio (region): Arendonk, Belgium 2370 - BE, België

Adres (address): Hoge Mauw 11, België

Telefoon (phone): 321 4689922 321 4689922

Fax (fax): 321 4671156 321 4671156

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louis Mols Algemene Aannemingen N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louis Mols Algemene Aannemingen N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louis Mols Algemene Aannemingen N.V
Products information Louis Mols Algemene Aannemingen N.V

BTW identificatienummer (tax): BE03129425048
Ondernemingsnummer: 2990722656
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Louis Mols Algemene Aannemingen N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louis Mols Algemene Aannemingen N.V
(Get full report from official database of BE for Louis Mols Algemene Aannemingen N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louis Mols Algemene Aannemingen N.V
Addition kinds of activities for Louis Mols Algemene Aannemingen N.V

359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
399699. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
20910304. Kabeljauw, gezouten | Codfish, salted
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
33170202. Conduit: gelaste, sluitgewricht, of zware klinknagel | Conduit: welded, lock joint, or heavy riveted
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
51690202. aërosolen | Aerosols

Werken bij Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van Louis Mols Algemene Aannemingen N.V in sociale netwerken
Look for responds of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Laat een reactie achter voor Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Louis Mols Algemene Aannemingen N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Leave a respond for Louis Mols Algemene Aannemingen N.V. Louis Mols Algemene Aannemingen N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louis Mols Algemene Aannemingen N.V op de google maps. Adres en contacten Louis Mols Algemene Aannemingen N.V
Location of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V on the google maps. Address and contacts of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come Louis Mols Algemene Aannemingen N.V Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: Peeters BVBA | Smoke Monkey Entertainment | Van Dyck P | DICTAPHONE/ TECHNO BURO | Frigotherm sprl

Other related companies as Louis Mols Algemene Aannemingen N.V: Peeters BVBA | Smoke Monkey Entertainment | Van Dyck P | DICTAPHONE/ TECHNO BURO | Frigotherm sprl

Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Arendonk, Belgium 2370 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03129425048. Het bedrijf Louis Mols Algemene Aannemingen N.V bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Louis Mols Algemene Aannemingen N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, openstaande posities, locatie van Louis Mols Algemene Aannemingen N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is a company, that was registered 1997 in Arendonk, Belgium 2370 - BE region, Belgium. Full name of company is Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, company assigned to the tax number BE03129425048. The company Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is located at the address: Hoge Mauw 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Louis Mols Algemene Aannemingen N.V were not found.
The main activity of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V is not available. You also can look at reviews of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, open positions, location of Louis Mols Algemene Aannemingen N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, Arendonk, Belgium 2370 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, Arendonk, Belgium 2370 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louis Mols Algemene Aannemingen N.V, employees, financial statistics.