Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey
Private companiesDepository Institutions • Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey

Contactgegevens Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: address, phone, fax, email, website, opening hours

Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Elsense Steenweg 290,1050, België

Telefoon (phone): 02 640 02 13 02 640 02 13

Fax (fax): 02 647 98 35 02 647 98 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey
Products information Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey

BTW identificatienummer (tax): BE06739532470
Ondernemingsnummer: 3674072265
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey
(Get full report from official database of BE for Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey)

Aanvulling soorten activiteiten voor Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey
Addition kinds of activities for Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
5712. Meubelwinkels | Furniture stores
225401. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
34919901. Boiler gauge cocks | Boiler gauge cocks
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist

Werken bij Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

Zoek naar antwoorden van Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey in sociale netwerken
Look for responds of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey in social networks

Lees alle opmerkingen voor Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Laat een reactie achter voor Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Leave a respond for Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey. Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey op de google maps. Adres en contacten Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey
Location of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey on the google maps. Address and contacts of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey

Andere gerelateerde bedrijven als come Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: A.A. PROMOTION SERVICES BVBA | Lemahieu | SSANYONG-DECOCARS | Daninvest N.v., | Piens

Other related companies as Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey: A.A. PROMOTION SERVICES BVBA | Lemahieu | SSANYONG-DECOCARS | Daninvest N.v., | Piens

Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06739532470. Het bedrijf Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey bevindt zich op het adres: Elsense Steenweg 290,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, openstaande posities, locatie van Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, company assigned to the tax number BE06739532470. The company Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is located at the address: Elsense Steenweg 290,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey were not found.
The main activity of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey is not available. You also can look at reviews of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, open positions, location of Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Revitaliser Ixelles-Centre-Flagey, employees, financial statistics.