MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK
Private companiesHotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places • MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK

Contactgegevens MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK

Regio (region): 1325 - DION VALMONT - Belgium, België

Adres (address): Avenue des Alouettes 7, België

Telefoon (phone): +33 (0)1 56 45 10 36 +33 (0)1 56 45 10 36

Fax (fax): +33 (0)1 56 45 10 37 +33 (0)1 56 45 10 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK
Products information MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK

BTW identificatienummer (tax): BE05510437011
Ondernemingsnummer: 7152618408
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK
(Get full report from official database of BE for MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK
Addition kinds of activities for MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
22730505. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Rugs: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
78190402. Film bibliotheek, stock footage | Film library, stock footage

Werken bij MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK in sociale netwerken
Look for responds of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. Laat een reactie achter voor MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. Leave a respond for MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK. MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK op de google maps. Adres en contacten MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK
Location of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK on the google maps. Address and contacts of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: A.T.S. NV | Dekopolis | MM Cado Diffusion | Boerderietje ('t) | Jonckheere Bus & Coach N.V.

Other related companies as MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK: A.T.S. NV | Dekopolis | MM Cado Diffusion | Boerderietje ('t) | Jonckheere Bus & Coach N.V.

MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio 1325 - DION VALMONT - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05510437011. Het bedrijf MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK bevindt zich op het adres: Avenue des Alouettes 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, openstaande posities, locatie van MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is a company, that was registered 1998 in 1325 - DION VALMONT - Belgium region, Belgium. Full name of company is MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, company assigned to the tax number BE05510437011. The company MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is located at the address: Avenue des Alouettes 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK were not found.
The main activity of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK is not available. You also can look at reviews of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, open positions, location of MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, 1325 - DION VALMONT - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, 1325 - DION VALMONT - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MADSEN Nina LMP Enterprises sprl DEJONCK, employees, financial statistics.