Longing co E.D.S. Europe S.A.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Longing co E.D.S. Europe S.A.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Longing co E.D.S. Europe S.A.

Contactgegevens Longing co E.D.S. Europe S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Longing co E.D.S. Europe S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Longing co E.D.S. Europe S.A.

Regio (region): Bruxelles B-1040 - BE, België

Adres (address): Ave de la - joyeuse Entree 9-10, België

Telefoon (phone): 2311816 2311816

Fax (fax): 2311816 2311816

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Longing co E.D.S. Europe S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Longing co E.D.S. Europe S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Longing co E.D.S. Europe S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Longing co E.D.S. Europe S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Longing co E.D.S. Europe S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Longing co E.D.S. Europe S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Longing co E.D.S. Europe S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Longing co E.D.S. Europe S.A.
Products information Longing co E.D.S. Europe S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01304595947
Ondernemingsnummer: 7964233398
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Longing co E.D.S. Europe S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Longing co E.D.S. Europe S.A.
(Get full report from official database of BE for Longing co E.D.S. Europe S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Longing co E.D.S. Europe S.A.
Addition kinds of activities for Longing co E.D.S. Europe S.A.

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij Longing co E.D.S. Europe S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Longing co E.D.S. Europe S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Longing co E.D.S. Europe S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Longing co E.D.S. Europe S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

Zoek naar antwoorden van Longing co E.D.S. Europe S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Longing co E.D.S. Europe S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Longing co E.D.S. Europe S.A.. Laat een reactie achter voor Longing co E.D.S. Europe S.A.. Longing co E.D.S. Europe S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Longing co E.D.S. Europe S.A.. Leave a respond for Longing co E.D.S. Europe S.A.. Longing co E.D.S. Europe S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Longing co E.D.S. Europe S.A. op de google maps. Adres en contacten Longing co E.D.S. Europe S.A.
Location of Longing co E.D.S. Europe S.A. on the google maps. Address and contacts of Longing co E.D.S. Europe S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Longing co E.D.S. Europe S.A. Longing co E.D.S. Europe S.A.: C P S Construct BVBA | Delaere Weighing Systems BVBA-SPRL | Ghelamco N.V. | ATI | Pourbaix,Johan

Other related companies as Longing co E.D.S. Europe S.A.: C P S Construct BVBA | Delaere Weighing Systems BVBA-SPRL | Ghelamco N.V. | ATI | Pourbaix,Johan

Longing co E.D.S. Europe S.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles B-1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Longing co E.D.S. Europe S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01304595947. Het bedrijf Longing co E.D.S. Europe S.A. bevindt zich op het adres: Ave de la - joyeuse Entree 9-10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Longing co E.D.S. Europe S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Longing co E.D.S. Europe S.A. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Longing co E.D.S. Europe S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Longing co E.D.S. Europe S.A., openstaande posities, locatie van Longing co E.D.S. Europe S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Longing co E.D.S. Europe S.A. is a company, that was registered 2017 in Bruxelles B-1040 - BE region, Belgium. Full name of company is Longing co E.D.S. Europe S.A., company assigned to the tax number BE01304595947. The company Longing co E.D.S. Europe S.A. is located at the address: Ave de la - joyeuse Entree 9-10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Longing co E.D.S. Europe S.A. were not found.
The main activity of Longing co E.D.S. Europe S.A. is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Longing co E.D.S. Europe S.A. is not available. You also can look at reviews of Longing co E.D.S. Europe S.A., open positions, location of Longing co E.D.S. Europe S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Longing co E.D.S. Europe S.A., Bruxelles B-1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Longing co E.D.S. Europe S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Longing co E.D.S. Europe S.A., Bruxelles B-1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Longing co E.D.S. Europe S.A., employees, financial statistics.