Lissens, Jean-Marc

Contactgegevens Lissens, Jean-Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lissens, Jean-Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lissens, Jean-Marc

Regio (region): Couthuin - BE, België

Adres (address): rue Basses Trisches 5, België

Telefoon (phone): 085/71 23 71 085/71 23 71

Fax (fax): +32 (71) 304-45-21 +32 (71) 304-45-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lissens, Jean-Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lissens, Jean-Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lissens, Jean-Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lissens, Jean-Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lissens, Jean-Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lissens, Jean-Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lissens, Jean-Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lissens, Jean-Marc
Products information Lissens, Jean-Marc

BTW identificatienummer (tax): BE05216278076
Ondernemingsnummer: 1841003417
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lissens, Jean-Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lissens, Jean-Marc
(Get full report from official database of BE for Lissens, Jean-Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lissens, Jean-Marc
Addition kinds of activities for Lissens, Jean-Marc

02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
50639901. Antennes, ontvangen, satelliet schotels | Antennas, receiving, satellite dishes
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service

Werken bij Lissens, Jean-Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lissens, Jean-Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lissens, Jean-Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lissens, Jean-Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van Lissens, Jean-Marc in sociale netwerken
Look for responds of Lissens, Jean-Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lissens, Jean-Marc. Laat een reactie achter voor Lissens, Jean-Marc. Lissens, Jean-Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lissens, Jean-Marc. Leave a respond for Lissens, Jean-Marc. Lissens, Jean-Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lissens, Jean-Marc op de google maps. Adres en contacten Lissens, Jean-Marc
Location of Lissens, Jean-Marc on the google maps. Address and contacts of Lissens, Jean-Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Lissens, Jean-Marc Lissens, Jean-Marc: Maison du Chasseur & Mahillon réunis (La) SA | Southwest Screens & Filters SA | Van Laer | PIET SLOT | Detem S.A.

Other related companies as Lissens, Jean-Marc: Maison du Chasseur & Mahillon réunis (La) SA | Southwest Screens & Filters SA | Van Laer | PIET SLOT | Detem S.A.

Lissens, Jean-Marc is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Couthuin - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Lissens, Jean-Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216278076. Het bedrijf Lissens, Jean-Marc bevindt zich op het adres: rue Basses Trisches 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lissens, Jean-Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lissens, Jean-Marc is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lissens, Jean-Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lissens, Jean-Marc, openstaande posities, locatie van Lissens, Jean-Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lissens, Jean-Marc is a company, that was registered 1997 in Couthuin - BE region, Belgium. Full name of company is Lissens, Jean-Marc, company assigned to the tax number BE05216278076. The company Lissens, Jean-Marc is located at the address: rue Basses Trisches 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lissens, Jean-Marc were not found.
The main activity of Lissens, Jean-Marc is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lissens, Jean-Marc is not available. You also can look at reviews of Lissens, Jean-Marc, open positions, location of Lissens, Jean-Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lissens, Jean-Marc, Couthuin - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lissens, Jean-Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lissens, Jean-Marc, Couthuin - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lissens, Jean-Marc, employees, financial statistics.