Lemings Internet

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Lemings Internet
Private companiesTransportation by Air • Lemings Internet

Contactgegevens Lemings Internet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemings Internet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemings Internet

Regio (region): Marcinelle 6001 - BE, België

Adres (address): rue G.Dehont 9, België

Telefoon (phone): 32476597656 32476597656

Fax (fax): +32 (11) 559-42-28 +32 (11) 559-42-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemings Internet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemings Internet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemings Internet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemings Internet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemings Internet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemings Internet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemings Internet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemings Internet
Products information Lemings Internet

BTW identificatienummer (tax): BE09292205810
Ondernemingsnummer: 2322204589
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lemings Internet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemings Internet
(Get full report from official database of BE for Lemings Internet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemings Internet
Addition kinds of activities for Lemings Internet

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
23410202. Panties: vrouwen, misses ', kinderen en zuigelingen' | Panties: women's, misses', children's, and infants'
35450300. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies

Werken bij Lemings Internet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemings Internet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemings Internet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemings Internet. Looking for open vacancies in other companies

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van Lemings Internet in sociale netwerken
Look for responds of Lemings Internet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemings Internet. Laat een reactie achter voor Lemings Internet. Lemings Internet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemings Internet. Leave a respond for Lemings Internet. Lemings Internet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemings Internet op de google maps. Adres en contacten Lemings Internet
Location of Lemings Internet on the google maps. Address and contacts of Lemings Internet

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemings Internet Lemings Internet: Betonwerkerij Wimac BVBA | Drukkerij Cools | Isotra SPRL | Strijkatelier Den Azalee | La Ferme Landaise

Other related companies as Lemings Internet: Betonwerkerij Wimac BVBA | Drukkerij Cools | Isotra SPRL | Strijkatelier Den Azalee | La Ferme Landaise

Lemings Internet is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Marcinelle 6001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemings Internet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09292205810. Het bedrijf Lemings Internet bevindt zich op het adres: rue G.Dehont 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lemings Internet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lemings Internet is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemings Internet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemings Internet, openstaande posities, locatie van Lemings Internet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lemings Internet is a company, that was registered 2018 in Marcinelle 6001 - BE region, Belgium. Full name of company is Lemings Internet, company assigned to the tax number BE09292205810. The company Lemings Internet is located at the address: rue G.Dehont 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lemings Internet were not found.
The main activity of Lemings Internet is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemings Internet is not available. You also can look at reviews of Lemings Internet, open positions, location of Lemings Internet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemings Internet, Marcinelle 6001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemings Internet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemings Internet, Marcinelle 6001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemings Internet, employees, financial statistics.