Program Management Solutions BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Program Management Solutions BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Program Management Solutions BVBA

Contactgegevens Program Management Solutions BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Program Management Solutions BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Program Management Solutions BVBA

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Mandenmakersweg 19,3920, België

Telefoon (phone): 011 55 54 06 011 55 54 06

Fax (fax): 011 55 54 06 011 55 54 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Program Management Solutions BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Program Management Solutions BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Program Management Solutions BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Program Management Solutions BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Program Management Solutions BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Program Management Solutions BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Program Management Solutions BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Program Management Solutions BVBA
Products information Program Management Solutions BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04807312011
Ondernemingsnummer: 8136993408
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Program Management Solutions BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Program Management Solutions BVBA
(Get full report from official database of BE for Program Management Solutions BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Program Management Solutions BVBA
Addition kinds of activities for Program Management Solutions BVBA

596202. Drank automaten | Beverage vending machines
721300. Linnengoed | Linen supply
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line

Werken bij Program Management Solutions BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Program Management Solutions BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Program Management Solutions BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Program Management Solutions BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Program Management Solutions BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Program Management Solutions BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Program Management Solutions BVBA. Laat een reactie achter voor Program Management Solutions BVBA. Program Management Solutions BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Program Management Solutions BVBA. Leave a respond for Program Management Solutions BVBA. Program Management Solutions BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Program Management Solutions BVBA op de google maps. Adres en contacten Program Management Solutions BVBA
Location of Program Management Solutions BVBA on the google maps. Address and contacts of Program Management Solutions BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Program Management Solutions BVBA Program Management Solutions BVBA: RONAC bvba | Dies Distribution BVBA | INSTITUT DE MOT-COUVREUR | Placid S.A. | Verstraete N.V.

Other related companies as Program Management Solutions BVBA: RONAC bvba | Dies Distribution BVBA | INSTITUT DE MOT-COUVREUR | Placid S.A. | Verstraete N.V.

Program Management Solutions BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Program Management Solutions BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04807312011. Het bedrijf Program Management Solutions BVBA bevindt zich op het adres: Mandenmakersweg 19,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Program Management Solutions BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Program Management Solutions BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Program Management Solutions BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Program Management Solutions BVBA, openstaande posities, locatie van Program Management Solutions BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Program Management Solutions BVBA is a company, that was registered 2011 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Program Management Solutions BVBA, company assigned to the tax number BE04807312011. The company Program Management Solutions BVBA is located at the address: Mandenmakersweg 19,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Program Management Solutions BVBA were not found.
The main activity of Program Management Solutions BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Program Management Solutions BVBA is not available. You also can look at reviews of Program Management Solutions BVBA, open positions, location of Program Management Solutions BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Program Management Solutions BVBA, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Program Management Solutions BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Program Management Solutions BVBA, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Program Management Solutions BVBA, employees, financial statistics.