Lathouwers Sybille

Contactgegevens Lathouwers Sybille: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lathouwers Sybille: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lathouwers Sybille

Regio (region): Bilzen LB 3740 - BE, België

Adres (address): Kapelstraat 36, België

Telefoon (phone): +32 89 412490 +32 89 412490

Fax (fax): +32 89 412490 +32 89 412490

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lathouwers Sybille: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lathouwers Sybille"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lathouwers Sybille"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lathouwers Sybille, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lathouwers Sybille. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lathouwers Sybille, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lathouwers Sybille. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lathouwers Sybille
Products information Lathouwers Sybille

BTW identificatienummer (tax): BE05487915039
Ondernemingsnummer: 8956024169
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lathouwers Sybille zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lathouwers Sybille
(Get full report from official database of BE for Lathouwers Sybille)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lathouwers Sybille
Addition kinds of activities for Lathouwers Sybille

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
60199903. Nationale Credit Union Administration (ncua) | National credit union administration (ncua)

Werken bij Lathouwers Sybille: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lathouwers Sybille: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lathouwers Sybille. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lathouwers Sybille. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van Lathouwers Sybille in sociale netwerken
Look for responds of Lathouwers Sybille in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lathouwers Sybille. Laat een reactie achter voor Lathouwers Sybille. Lathouwers Sybille bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lathouwers Sybille. Leave a respond for Lathouwers Sybille. Lathouwers Sybille on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lathouwers Sybille op de google maps. Adres en contacten Lathouwers Sybille
Location of Lathouwers Sybille on the google maps. Address and contacts of Lathouwers Sybille

Andere gerelateerde bedrijven als come Lathouwers Sybille Lathouwers Sybille: G.I.C. | Algoet Johan | ST-MICHIELSDRUKKERIJ BVBA | Ter Kade | Schelfhout

Other related companies as Lathouwers Sybille: G.I.C. | Algoet Johan | ST-MICHIELSDRUKKERIJ BVBA | Ter Kade | Schelfhout

Lathouwers Sybille is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bilzen LB 3740 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Lathouwers Sybille, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05487915039. Het bedrijf Lathouwers Sybille bevindt zich op het adres: Kapelstraat 36. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lathouwers Sybille zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lathouwers Sybille is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lathouwers Sybille is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lathouwers Sybille, openstaande posities, locatie van Lathouwers Sybille op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lathouwers Sybille is a company, that was registered 2001 in Bilzen LB 3740 - BE region, Belgium. Full name of company is Lathouwers Sybille, company assigned to the tax number BE05487915039. The company Lathouwers Sybille is located at the address: Kapelstraat 36. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lathouwers Sybille were not found.
The main activity of Lathouwers Sybille is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lathouwers Sybille is not available. You also can look at reviews of Lathouwers Sybille, open positions, location of Lathouwers Sybille on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lathouwers Sybille, Bilzen LB 3740 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lathouwers Sybille, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lathouwers Sybille, Bilzen LB 3740 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lathouwers Sybille, employees, financial statistics.