Lanneau, Yves

Contactgegevens Lanneau, Yves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lanneau, Yves: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lanneau, Yves

Regio (region): Ottignies Brabant 1340 - BE, België

Adres (address): chaussee de la croix 53, België

Telefoon (phone): +32-2-4000.888 +32-2-4000.888

Fax (fax): +32-2-4000.899 +32-2-4000.899

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lanneau, Yves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lanneau, Yves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lanneau, Yves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lanneau, Yves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lanneau, Yves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lanneau, Yves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lanneau, Yves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lanneau, Yves
Products information Lanneau, Yves

BTW identificatienummer (tax): BE06917510986
Ondernemingsnummer: 9837402343
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lanneau, Yves zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lanneau, Yves
(Get full report from official database of BE for Lanneau, Yves)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lanneau, Yves
Addition kinds of activities for Lanneau, Yves

267802. Tabletten en pads | Tablets and pads
275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
735301. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
37280404. Tegenmaatregelautomaten, vliegtuigen | Countermeasure dispensers, aircraft
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij Lanneau, Yves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lanneau, Yves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lanneau, Yves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lanneau, Yves. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van Lanneau, Yves in sociale netwerken
Look for responds of Lanneau, Yves in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lanneau, Yves. Laat een reactie achter voor Lanneau, Yves. Lanneau, Yves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lanneau, Yves. Leave a respond for Lanneau, Yves. Lanneau, Yves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lanneau, Yves op de google maps. Adres en contacten Lanneau, Yves
Location of Lanneau, Yves on the google maps. Address and contacts of Lanneau, Yves

Andere gerelateerde bedrijven als come Lanneau, Yves Lanneau, Yves: Lievens J BVBA | Jackytrans N.V. | C.A.E-Conseil des Assoc. d'Europe | CDR-CRD SPRL | GLOBAL ART

Other related companies as Lanneau, Yves: Lievens J BVBA | Jackytrans N.V. | C.A.E-Conseil des Assoc. d'Europe | CDR-CRD SPRL | GLOBAL ART

Lanneau, Yves is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Ottignies Brabant 1340 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Lanneau, Yves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06917510986. Het bedrijf Lanneau, Yves bevindt zich op het adres: chaussee de la croix 53. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lanneau, Yves zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lanneau, Yves is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lanneau, Yves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lanneau, Yves, openstaande posities, locatie van Lanneau, Yves op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lanneau, Yves is a company, that was registered 2007 in Ottignies Brabant 1340 - BE region, Belgium. Full name of company is Lanneau, Yves, company assigned to the tax number BE06917510986. The company Lanneau, Yves is located at the address: chaussee de la croix 53. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lanneau, Yves were not found.
The main activity of Lanneau, Yves is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lanneau, Yves is not available. You also can look at reviews of Lanneau, Yves, open positions, location of Lanneau, Yves on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lanneau, Yves, Ottignies Brabant 1340 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lanneau, Yves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lanneau, Yves, Ottignies Brabant 1340 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lanneau, Yves, employees, financial statistics.