La Ville Le Sport sprl

Contactgegevens La Ville Le Sport sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Ville Le Sport sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Ville Le Sport sprl

Regio (region): Chausse de Bruxelles 165 - Waterloo B - 1410 BE, België

Adres (address): Passage Wellington 51, België

Telefoon (phone): +32.475.82.26.48 +32.475.82.26.48

Fax (fax): +32 (71) 590-24-26 +32 (71) 590-24-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Ville Le Sport sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Ville Le Sport sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Ville Le Sport sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Ville Le Sport sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Ville Le Sport sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Ville Le Sport sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Ville Le Sport sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Ville Le Sport sprl
Products information La Ville Le Sport sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04009429931
Ondernemingsnummer: 4964965820
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in La Ville Le Sport sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Ville Le Sport sprl
(Get full report from official database of BE for La Ville Le Sport sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Ville Le Sport sprl
Addition kinds of activities for La Ville Le Sport sprl

358500. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
50630216. Schakelaars | Switchboards

Werken bij La Ville Le Sport sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Ville Le Sport sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Ville Le Sport sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Ville Le Sport sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van La Ville Le Sport sprl in sociale netwerken
Look for responds of La Ville Le Sport sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Ville Le Sport sprl. Laat een reactie achter voor La Ville Le Sport sprl. La Ville Le Sport sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Ville Le Sport sprl. Leave a respond for La Ville Le Sport sprl. La Ville Le Sport sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Ville Le Sport sprl op de google maps. Adres en contacten La Ville Le Sport sprl
Location of La Ville Le Sport sprl on the google maps. Address and contacts of La Ville Le Sport sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come La Ville Le Sport sprl La Ville Le Sport sprl: Profabel Semlex SA | Coelembier & Decock NV | Van Raak L BVBA | Fr. Goossaert N.V. | International Music Productions BVBA

Other related companies as La Ville Le Sport sprl: Profabel Semlex SA | Coelembier & Decock NV | Van Raak L BVBA | Fr. Goossaert N.V. | International Music Productions BVBA

La Ville Le Sport sprl is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Chausse de Bruxelles 165 - Waterloo B - 1410 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is La Ville Le Sport sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04009429931. Het bedrijf La Ville Le Sport sprl bevindt zich op het adres: Passage Wellington 51. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in La Ville Le Sport sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Ville Le Sport sprl is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Ville Le Sport sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Ville Le Sport sprl, openstaande posities, locatie van La Ville Le Sport sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

La Ville Le Sport sprl is a company, that was registered 2006 in Chausse de Bruxelles 165 - Waterloo B - 1410 BE region, Belgium. Full name of company is La Ville Le Sport sprl, company assigned to the tax number BE04009429931. The company La Ville Le Sport sprl is located at the address: Passage Wellington 51. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in La Ville Le Sport sprl were not found.
The main activity of La Ville Le Sport sprl is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of La Ville Le Sport sprl is not available. You also can look at reviews of La Ville Le Sport sprl, open positions, location of La Ville Le Sport sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Ville Le Sport sprl, Chausse de Bruxelles 165 - Waterloo B - 1410 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Ville Le Sport sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Ville Le Sport sprl, Chausse de Bruxelles 165 - Waterloo B - 1410 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Ville Le Sport sprl, employees, financial statistics.