LOeuf au Plat sprl

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • LOeuf au Plat sprl
Private companiesPersonal Services • LOeuf au Plat sprl

Contactgegevens LOeuf au Plat sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOeuf au Plat sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOeuf au Plat sprl

Regio (region): LIEGE LIEGE B-4000 - BE, België

Adres (address): Quai de la Batte 30, België

Telefoon (phone): 3242224032 3242224032

Fax (fax): +32 (63) 882-40-86 +32 (63) 882-40-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOeuf au Plat sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOeuf au Plat sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOeuf au Plat sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOeuf au Plat sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOeuf au Plat sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOeuf au Plat sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOeuf au Plat sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOeuf au Plat sprl
Products information LOeuf au Plat sprl

BTW identificatienummer (tax): BE08376220703
Ondernemingsnummer: 1143646240
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LOeuf au Plat sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOeuf au Plat sprl
(Get full report from official database of BE for LOeuf au Plat sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOeuf au Plat sprl
Addition kinds of activities for LOeuf au Plat sprl

763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
26550302. Hampers, verzending (gevulkaniseerde vezel): aangekocht materiaal | Hampers, shipping (vulcanized fiber): purchased material
48139903. Telefoon- / videokommunikatie | Telephone/video communications
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij LOeuf au Plat sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOeuf au Plat sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOeuf au Plat sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOeuf au Plat sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van LOeuf au Plat sprl in sociale netwerken
Look for responds of LOeuf au Plat sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOeuf au Plat sprl. Laat een reactie achter voor LOeuf au Plat sprl. LOeuf au Plat sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOeuf au Plat sprl. Leave a respond for LOeuf au Plat sprl. LOeuf au Plat sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOeuf au Plat sprl op de google maps. Adres en contacten LOeuf au Plat sprl
Location of LOeuf au Plat sprl on the google maps. Address and contacts of LOeuf au Plat sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come LOeuf au Plat sprl LOeuf au Plat sprl: Nihon M | CORMAN-HALLEUX sprl SPRL | A.B. FIRMA LOMBARD | Pauli Frères | IT-DEVELOPMENTS

Other related companies as LOeuf au Plat sprl: Nihon M | CORMAN-HALLEUX sprl SPRL | A.B. FIRMA LOMBARD | Pauli Frères | IT-DEVELOPMENTS

LOeuf au Plat sprl is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio LIEGE LIEGE B-4000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LOeuf au Plat sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08376220703. Het bedrijf LOeuf au Plat sprl bevindt zich op het adres: Quai de la Batte 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LOeuf au Plat sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOeuf au Plat sprl is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOeuf au Plat sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOeuf au Plat sprl, openstaande posities, locatie van LOeuf au Plat sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOeuf au Plat sprl is a company, that was registered 2000 in LIEGE LIEGE B-4000 - BE region, Belgium. Full name of company is LOeuf au Plat sprl, company assigned to the tax number BE08376220703. The company LOeuf au Plat sprl is located at the address: Quai de la Batte 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LOeuf au Plat sprl were not found.
The main activity of LOeuf au Plat sprl is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOeuf au Plat sprl is not available. You also can look at reviews of LOeuf au Plat sprl, open positions, location of LOeuf au Plat sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOeuf au Plat sprl, LIEGE LIEGE B-4000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOeuf au Plat sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOeuf au Plat sprl, LIEGE LIEGE B-4000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOeuf au Plat sprl, employees, financial statistics.