LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER
Private companiesLegal Services • LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER

Contactgegevens LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER

Regio (region): BRUSSELS, B-1170 - BE, België

Adres (address): 39 Avenue du Dirigeable, België

Telefoon (phone): 32 2 675 58 17 32 2 675 58 17

Fax (fax): 32 2 660 09 32 32 2 660 09 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER
Products information LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER

BTW identificatienummer (tax): BE09358673095
Ondernemingsnummer: 2707275390
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER
(Get full report from official database of BE for LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER
Addition kinds of activities for LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER

223104. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
272100. periodieken | Periodicals
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
22590402. Gordels en andere basiskleding, gebreid | Girdles and other foundation garments, knit
32590303. Dakbedekking, klei | Roofing tile, clay
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
51690400. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations

Werken bij LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER in sociale netwerken
Look for responds of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. Laat een reactie achter voor LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. Leave a respond for LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER. LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER op de google maps. Adres en contacten LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER
Location of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER on the google maps. Address and contacts of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER

Andere gerelateerde bedrijven als come LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: Top Secretary SC | DURJAU EXPL | METAALKONSTRUKTIE LESAGE NV | Mondial Express SC | Marc Bonami

Other related companies as LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER: Top Secretary SC | DURJAU EXPL | METAALKONSTRUKTIE LESAGE NV | Mondial Express SC | Marc Bonami

LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, B-1170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09358673095. Het bedrijf LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER bevindt zich op het adres: 39 Avenue du Dirigeable. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, openstaande posities, locatie van LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is a company, that was registered 2013 in BRUSSELS, B-1170 - BE region, Belgium. Full name of company is LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, company assigned to the tax number BE09358673095. The company LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is located at the address: 39 Avenue du Dirigeable. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER were not found.
The main activity of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER is not available. You also can look at reviews of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, open positions, location of LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, BRUSSELS, B-1170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, BRUSSELS, B-1170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOLAX-HAMMARLUND, AGNETA-CHRISTER, employees, financial statistics.