LM INTERACTIVE

Contactgegevens LM INTERACTIVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LM INTERACTIVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LM INTERACTIVE

Regio (region): ANTWERP ANTWERP 2018 - BE, België

Adres (address): Louiza-Marialei 2, België

Telefoon (phone): 03 212 14 40 03 212 14 40

Fax (fax): +32 (12) 750-26-43 +32 (12) 750-26-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LM INTERACTIVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LM INTERACTIVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LM INTERACTIVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LM INTERACTIVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LM INTERACTIVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LM INTERACTIVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LM INTERACTIVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LM INTERACTIVE
Products information LM INTERACTIVE

BTW identificatienummer (tax): BE09235626220
Ondernemingsnummer: 3779541015
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LM INTERACTIVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LM INTERACTIVE
(Get full report from official database of BE for LM INTERACTIVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LM INTERACTIVE
Addition kinds of activities for LM INTERACTIVE

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij LM INTERACTIVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LM INTERACTIVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LM INTERACTIVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LM INTERACTIVE. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van LM INTERACTIVE in sociale netwerken
Look for responds of LM INTERACTIVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LM INTERACTIVE. Laat een reactie achter voor LM INTERACTIVE. LM INTERACTIVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LM INTERACTIVE. Leave a respond for LM INTERACTIVE. LM INTERACTIVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LM INTERACTIVE op de google maps. Adres en contacten LM INTERACTIVE
Location of LM INTERACTIVE on the google maps. Address and contacts of LM INTERACTIVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LM INTERACTIVE LM INTERACTIVE: Travieso Fres | Simonis Plastic SA | Bovic | DIMABEL BVBA | FANTONI BELGIUM NV

Other related companies as LM INTERACTIVE: Travieso Fres | Simonis Plastic SA | Bovic | DIMABEL BVBA | FANTONI BELGIUM NV

LM INTERACTIVE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio ANTWERP ANTWERP 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LM INTERACTIVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09235626220. Het bedrijf LM INTERACTIVE bevindt zich op het adres: Louiza-Marialei 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LM INTERACTIVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LM INTERACTIVE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LM INTERACTIVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LM INTERACTIVE, openstaande posities, locatie van LM INTERACTIVE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LM INTERACTIVE is a company, that was registered 2007 in ANTWERP ANTWERP 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is LM INTERACTIVE, company assigned to the tax number BE09235626220. The company LM INTERACTIVE is located at the address: Louiza-Marialei 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LM INTERACTIVE were not found.
The main activity of LM INTERACTIVE is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LM INTERACTIVE is not available. You also can look at reviews of LM INTERACTIVE, open positions, location of LM INTERACTIVE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LM INTERACTIVE, ANTWERP ANTWERP 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LM INTERACTIVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LM INTERACTIVE, ANTWERP ANTWERP 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LM INTERACTIVE, employees, financial statistics.