LIBEURO SPRL

Contactgegevens LIBEURO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBEURO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBEURO SPRL

Regio (region): Brussel - Brussel - 1190 - BE, België

Adres (address): Avenue de la jonction 31, België

Telefoon (phone): 0475607090 0475607090

Fax (fax): 025340403 025340403

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBEURO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBEURO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBEURO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBEURO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBEURO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBEURO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBEURO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBEURO SPRL
Products information LIBEURO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04763092041
Ondernemingsnummer: 7397338867
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LIBEURO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBEURO SPRL
(Get full report from official database of BE for LIBEURO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBEURO SPRL
Addition kinds of activities for LIBEURO SPRL

0131. Katoen | Cotton
281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
571904. Venster meubilair | Window furnishings
15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
24110306. Fineerhout | Veneer logs
55999903. Golfkar, aangedreven | Golf cart, powered
57199903. Borstels | Brushes
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij LIBEURO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBEURO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBEURO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBEURO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van LIBEURO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LIBEURO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBEURO SPRL. Laat een reactie achter voor LIBEURO SPRL. LIBEURO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBEURO SPRL. Leave a respond for LIBEURO SPRL. LIBEURO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBEURO SPRL op de google maps. Adres en contacten LIBEURO SPRL
Location of LIBEURO SPRL on the google maps. Address and contacts of LIBEURO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBEURO SPRL LIBEURO SPRL: C D F & CO NV | Vrancken J & Zn BVBA | Luc Tierens Transport NV | Living Water | Technonet sprl

Other related companies as LIBEURO SPRL: C D F & CO NV | Vrancken J & Zn BVBA | Luc Tierens Transport NV | Living Water | Technonet sprl

LIBEURO SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel - Brussel - 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBEURO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04763092041. Het bedrijf LIBEURO SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la jonction 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LIBEURO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBEURO SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBEURO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBEURO SPRL, openstaande posities, locatie van LIBEURO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIBEURO SPRL is a company, that was registered 2014 in Brussel - Brussel - 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is LIBEURO SPRL, company assigned to the tax number BE04763092041. The company LIBEURO SPRL is located at the address: Avenue de la jonction 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LIBEURO SPRL were not found.
The main activity of LIBEURO SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBEURO SPRL is not available. You also can look at reviews of LIBEURO SPRL, open positions, location of LIBEURO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBEURO SPRL, Brussel - Brussel - 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBEURO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBEURO SPRL, Brussel - Brussel - 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBEURO SPRL, employees, financial statistics.