LIBBRECHT, MARK

Contactgegevens LIBBRECHT, MARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBBRECHT, MARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBBRECHT, MARK

Regio (region): AS - BE, België

Adres (address): Hoogstraat 128, België

Telefoon (phone): 32 89 656739 32 89 852330 32 89 656739 32 89 852330

Fax (fax): +32 (87) 187-99-74 +32 (87) 187-99-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBBRECHT, MARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBBRECHT, MARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBBRECHT, MARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBBRECHT, MARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBBRECHT, MARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBBRECHT, MARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBBRECHT, MARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBBRECHT, MARK
Products information LIBBRECHT, MARK

BTW identificatienummer (tax): BE05602172851
Ondernemingsnummer: 9246063232
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LIBBRECHT, MARK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBBRECHT, MARK
(Get full report from official database of BE for LIBBRECHT, MARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBBRECHT, MARK
Addition kinds of activities for LIBBRECHT, MARK

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
611199. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
92290101. Strafrechtstatistiek centrum, overheid | Criminal justice statistics center, government

Werken bij LIBBRECHT, MARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBBRECHT, MARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBBRECHT, MARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBBRECHT, MARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van LIBBRECHT, MARK in sociale netwerken
Look for responds of LIBBRECHT, MARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBBRECHT, MARK. Laat een reactie achter voor LIBBRECHT, MARK. LIBBRECHT, MARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBBRECHT, MARK. Leave a respond for LIBBRECHT, MARK. LIBBRECHT, MARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBBRECHT, MARK op de google maps. Adres en contacten LIBBRECHT, MARK
Location of LIBBRECHT, MARK on the google maps. Address and contacts of LIBBRECHT, MARK

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBBRECHT, MARK LIBBRECHT, MARK: JOVAN GARAGE | Nexus Creative People BVBA | SOS Industrie S.A. | Excellentia | Hubert,Patrick

Other related companies as LIBBRECHT, MARK: JOVAN GARAGE | Nexus Creative People BVBA | SOS Industrie S.A. | Excellentia | Hubert,Patrick

LIBBRECHT, MARK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio AS - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBBRECHT, MARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05602172851. Het bedrijf LIBBRECHT, MARK bevindt zich op het adres: Hoogstraat 128. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LIBBRECHT, MARK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBBRECHT, MARK is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBBRECHT, MARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBBRECHT, MARK, openstaande posities, locatie van LIBBRECHT, MARK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIBBRECHT, MARK is a company, that was registered 1986 in AS - BE region, Belgium. Full name of company is LIBBRECHT, MARK, company assigned to the tax number BE05602172851. The company LIBBRECHT, MARK is located at the address: Hoogstraat 128. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LIBBRECHT, MARK were not found.
The main activity of LIBBRECHT, MARK is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBBRECHT, MARK is not available. You also can look at reviews of LIBBRECHT, MARK, open positions, location of LIBBRECHT, MARK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBBRECHT, MARK, AS - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBBRECHT, MARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBBRECHT, MARK, AS - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBBRECHT, MARK, employees, financial statistics.