LEJON, PETER

Contactgegevens LEJON, PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEJON, PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEJON, PETER

Regio (region): WILLEBROEK, B-2830 - BE, België

Adres (address): Vaartstraat 80, België

Telefoon (phone): 32 3 289 32 89 32 3 289 32 89

Fax (fax): +32 (16) 456-43-45 +32 (16) 456-43-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEJON, PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEJON, PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEJON, PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEJON, PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEJON, PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEJON, PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEJON, PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEJON, PETER
Products information LEJON, PETER

BTW identificatienummer (tax): BE06784301757
Ondernemingsnummer: 1516082763
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LEJON, PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEJON, PETER
(Get full report from official database of BE for LEJON, PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEJON, PETER
Addition kinds of activities for LEJON, PETER

367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
382101. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
22530100. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
28191005. Zwaar water | Heavy water
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
61410103. Financiering: auto's, meubels, enz., Geen depositobank | Financing: automobiles, furniture, etc., not a deposit bank
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors

Werken bij LEJON, PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEJON, PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEJON, PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEJON, PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van LEJON, PETER in sociale netwerken
Look for responds of LEJON, PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEJON, PETER. Laat een reactie achter voor LEJON, PETER. LEJON, PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEJON, PETER. Leave a respond for LEJON, PETER. LEJON, PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEJON, PETER op de google maps. Adres en contacten LEJON, PETER
Location of LEJON, PETER on the google maps. Address and contacts of LEJON, PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come LEJON, PETER LEJON, PETER: BLOK SECURITY MOBILE BVBA | Retec Instruments NV | ARO/INGERSOLL-RAND | DE CROMBRUGGHE DE PICQUENDAELE, AMAURY | Globe NV

Other related companies as LEJON, PETER: BLOK SECURITY MOBILE BVBA | Retec Instruments NV | ARO/INGERSOLL-RAND | DE CROMBRUGGHE DE PICQUENDAELE, AMAURY | Globe NV

LEJON, PETER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio WILLEBROEK, B-2830 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LEJON, PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06784301757. Het bedrijf LEJON, PETER bevindt zich op het adres: Vaartstraat 80. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LEJON, PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEJON, PETER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEJON, PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEJON, PETER, openstaande posities, locatie van LEJON, PETER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEJON, PETER is a company, that was registered 2018 in WILLEBROEK, B-2830 - BE region, Belgium. Full name of company is LEJON, PETER, company assigned to the tax number BE06784301757. The company LEJON, PETER is located at the address: Vaartstraat 80. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LEJON, PETER were not found.
The main activity of LEJON, PETER is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEJON, PETER is not available. You also can look at reviews of LEJON, PETER, open positions, location of LEJON, PETER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEJON, PETER, WILLEBROEK, B-2830 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEJON, PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEJON, PETER, WILLEBROEK, B-2830 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEJON, PETER, employees, financial statistics.