LEGRAND SANIM SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LEGRAND SANIM SA
Private companiesAgricultural Services • LEGRAND SANIM SA

Contactgegevens LEGRAND SANIM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAND SANIM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAND SANIM SA

Regio (region): DAVE BELGIUM 5100 - BE, België

Adres (address): RUE DU RIVAGE 207, België

Telefoon (phone): 081/30 83 63 081/30 83 63

Fax (fax): 081/30 80 55 081/30 80 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAND SANIM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAND SANIM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAND SANIM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAND SANIM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAND SANIM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAND SANIM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAND SANIM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAND SANIM SA
Products information LEGRAND SANIM SA

BTW identificatienummer (tax): BE04200592041
Ondernemingsnummer: 4584838867
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LEGRAND SANIM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAND SANIM SA
(Get full report from official database of BE for LEGRAND SANIM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAND SANIM SA
Addition kinds of activities for LEGRAND SANIM SA

203702. Fruitsappen | Fruit juices
07820205. Mulching diensten, gazon | Mulching services, lawn
25190301. Glasvezel meubels, huishouden: opgevuld of gewoon | Fiberglass furniture, household: padded or plain
51999915. haarborstels | Hairbrushes
76991700. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij LEGRAND SANIM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAND SANIM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAND SANIM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAND SANIM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van LEGRAND SANIM SA in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAND SANIM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAND SANIM SA. Laat een reactie achter voor LEGRAND SANIM SA. LEGRAND SANIM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAND SANIM SA. Leave a respond for LEGRAND SANIM SA. LEGRAND SANIM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAND SANIM SA op de google maps. Adres en contacten LEGRAND SANIM SA
Location of LEGRAND SANIM SA on the google maps. Address and contacts of LEGRAND SANIM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAND SANIM SA LEGRAND SANIM SA: HOTEL BRITISH | Danneels-Interieur BVBA | Blatter Data Systems | Star Freight NV | Fiac S.A.

Other related companies as LEGRAND SANIM SA: HOTEL BRITISH | Danneels-Interieur BVBA | Blatter Data Systems | Star Freight NV | Fiac S.A.

LEGRAND SANIM SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio DAVE BELGIUM 5100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAND SANIM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04200592041. Het bedrijf LEGRAND SANIM SA bevindt zich op het adres: RUE DU RIVAGE 207. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LEGRAND SANIM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEGRAND SANIM SA is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAND SANIM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAND SANIM SA, openstaande posities, locatie van LEGRAND SANIM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEGRAND SANIM SA is a company, that was registered 2003 in DAVE BELGIUM 5100 - BE region, Belgium. Full name of company is LEGRAND SANIM SA, company assigned to the tax number BE04200592041. The company LEGRAND SANIM SA is located at the address: RUE DU RIVAGE 207. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LEGRAND SANIM SA were not found.
The main activity of LEGRAND SANIM SA is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAND SANIM SA is not available. You also can look at reviews of LEGRAND SANIM SA, open positions, location of LEGRAND SANIM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAND SANIM SA, DAVE BELGIUM 5100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAND SANIM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAND SANIM SA, DAVE BELGIUM 5100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAND SANIM SA, employees, financial statistics.