LEENEN,RENAAT

Contactgegevens LEENEN,RENAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEENEN,RENAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEENEN,RENAAT

Regio (region): ZONHOVEN LIMBURG 3520 - BE, België

Adres (address): Donkeindeweg 68, België

Telefoon (phone): ++3211824144 ++3211824144

Fax (fax): +32 (12) 988-72-13 +32 (12) 988-72-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEENEN,RENAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEENEN,RENAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEENEN,RENAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEENEN,RENAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEENEN,RENAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEENEN,RENAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEENEN,RENAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEENEN,RENAAT
Products information LEENEN,RENAAT

BTW identificatienummer (tax): BE08692077636
Ondernemingsnummer: 8998321533
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LEENEN,RENAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEENEN,RENAAT
(Get full report from official database of BE for LEENEN,RENAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEENEN,RENAAT
Addition kinds of activities for LEENEN,RENAAT

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
35559900. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
50840902. Compressieapparatuur | Compaction equipment

Werken bij LEENEN,RENAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEENEN,RENAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEENEN,RENAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEENEN,RENAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

Zoek naar antwoorden van LEENEN,RENAAT in sociale netwerken
Look for responds of LEENEN,RENAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEENEN,RENAAT. Laat een reactie achter voor LEENEN,RENAAT. LEENEN,RENAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEENEN,RENAAT. Leave a respond for LEENEN,RENAAT. LEENEN,RENAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEENEN,RENAAT op de google maps. Adres en contacten LEENEN,RENAAT
Location of LEENEN,RENAAT on the google maps. Address and contacts of LEENEN,RENAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEENEN,RENAAT LEENEN,RENAAT: Leemans Carrosserie | VAN IMMERZEELE PETER | Hotcuisine NV | Kristof Rutten | MIDERA WALLONIE SPRL

Other related companies as LEENEN,RENAAT: Leemans Carrosserie | VAN IMMERZEELE PETER | Hotcuisine NV | Kristof Rutten | MIDERA WALLONIE SPRL

LEENEN,RENAAT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio ZONHOVEN LIMBURG 3520 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LEENEN,RENAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08692077636. Het bedrijf LEENEN,RENAAT bevindt zich op het adres: Donkeindeweg 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LEENEN,RENAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEENEN,RENAAT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEENEN,RENAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEENEN,RENAAT, openstaande posities, locatie van LEENEN,RENAAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEENEN,RENAAT is a company, that was registered 2000 in ZONHOVEN LIMBURG 3520 - BE region, Belgium. Full name of company is LEENEN,RENAAT, company assigned to the tax number BE08692077636. The company LEENEN,RENAAT is located at the address: Donkeindeweg 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LEENEN,RENAAT were not found.
The main activity of LEENEN,RENAAT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEENEN,RENAAT is not available. You also can look at reviews of LEENEN,RENAAT, open positions, location of LEENEN,RENAAT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEENEN,RENAAT, ZONHOVEN LIMBURG 3520 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEENEN,RENAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEENEN,RENAAT, ZONHOVEN LIMBURG 3520 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEENEN,RENAAT, employees, financial statistics.