LCV Vrij in je vrije tijd vzw

Contactgegevens LCV Vrij in je vrije tijd vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LCV Vrij in je vrije tijd vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

LCV Vrij in je vrije tijd vzw

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver Sint-Katelijne-Waver 2860 - BE, België

Adres (address): Berkelei 89, België

Telefoon (phone): 32 15 552143 32 15 552143

Fax (fax): +32 (50) 931-71-44 +32 (50) 931-71-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LCV Vrij in je vrije tijd vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LCV Vrij in je vrije tijd vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LCV Vrij in je vrije tijd vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LCV Vrij in je vrije tijd vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LCV Vrij in je vrije tijd vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LCV Vrij in je vrije tijd vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LCV Vrij in je vrije tijd vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LCV Vrij in je vrije tijd vzw
Products information LCV Vrij in je vrije tijd vzw

BTW identificatienummer (tax): BE09604217529
Ondernemingsnummer: 3460388183
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LCV Vrij in je vrije tijd vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LCV Vrij in je vrije tijd vzw
(Get full report from official database of BE for LCV Vrij in je vrije tijd vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor LCV Vrij in je vrije tijd vzw
Addition kinds of activities for LCV Vrij in je vrije tijd vzw

356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services

Werken bij LCV Vrij in je vrije tijd vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LCV Vrij in je vrije tijd vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LCV Vrij in je vrije tijd vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LCV Vrij in je vrije tijd vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van LCV Vrij in je vrije tijd vzw in sociale netwerken
Look for responds of LCV Vrij in je vrije tijd vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor LCV Vrij in je vrije tijd vzw. Laat een reactie achter voor LCV Vrij in je vrije tijd vzw. LCV Vrij in je vrije tijd vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LCV Vrij in je vrije tijd vzw. Leave a respond for LCV Vrij in je vrije tijd vzw. LCV Vrij in je vrije tijd vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LCV Vrij in je vrije tijd vzw op de google maps. Adres en contacten LCV Vrij in je vrije tijd vzw
Location of LCV Vrij in je vrije tijd vzw on the google maps. Address and contacts of LCV Vrij in je vrije tijd vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come LCV Vrij in je vrije tijd vzw LCV Vrij in je vrije tijd vzw: RCB GRIVAN BVBA | Johnson Pump NV | Europ Interim SA | CEE N.V. | RPC Coboplast N.V.

Other related companies as LCV Vrij in je vrije tijd vzw: RCB GRIVAN BVBA | Johnson Pump NV | Europ Interim SA | CEE N.V. | RPC Coboplast N.V.

LCV Vrij in je vrije tijd vzw is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver Sint-Katelijne-Waver 2860 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LCV Vrij in je vrije tijd vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09604217529. Het bedrijf LCV Vrij in je vrije tijd vzw bevindt zich op het adres: Berkelei 89. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LCV Vrij in je vrije tijd vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LCV Vrij in je vrije tijd vzw is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LCV Vrij in je vrije tijd vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LCV Vrij in je vrije tijd vzw, openstaande posities, locatie van LCV Vrij in je vrije tijd vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LCV Vrij in je vrije tijd vzw is a company, that was registered 1991 in Sint-Katelijne-Waver Sint-Katelijne-Waver 2860 - BE region, Belgium. Full name of company is LCV Vrij in je vrije tijd vzw, company assigned to the tax number BE09604217529. The company LCV Vrij in je vrije tijd vzw is located at the address: Berkelei 89. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LCV Vrij in je vrije tijd vzw were not found.
The main activity of LCV Vrij in je vrije tijd vzw is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LCV Vrij in je vrije tijd vzw is not available. You also can look at reviews of LCV Vrij in je vrije tijd vzw, open positions, location of LCV Vrij in je vrije tijd vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LCV Vrij in je vrije tijd vzw, Sint-Katelijne-Waver Sint-Katelijne-Waver 2860 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LCV Vrij in je vrije tijd vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LCV Vrij in je vrije tijd vzw, Sint-Katelijne-Waver Sint-Katelijne-Waver 2860 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LCV Vrij in je vrije tijd vzw, employees, financial statistics.