LAVEAUX et Cie

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • LAVEAUX et Cie
Private companiesMetal Mining • LAVEAUX et Cie

Contactgegevens LAVEAUX et Cie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVEAUX et Cie: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVEAUX et Cie

Regio (region): WAYS 1474 - BE, België

Adres (address): 10 GrandRoute, België

Telefoon (phone): +3267772751 +3267772751

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVEAUX et Cie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVEAUX et Cie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVEAUX et Cie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVEAUX et Cie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVEAUX et Cie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVEAUX et Cie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVEAUX et Cie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVEAUX et Cie
Products information LAVEAUX et Cie

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LAVEAUX et Cie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVEAUX et Cie
(Get full report from official database of BE for LAVEAUX et Cie)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVEAUX et Cie
Addition kinds of activities for LAVEAUX et Cie

104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
943100. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
28420110. Wax removers | Wax removers
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
50130204. Testapparatuur, motor | Testing equipment, engine
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij LAVEAUX et Cie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVEAUX et Cie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVEAUX et Cie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVEAUX et Cie. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van LAVEAUX et Cie in sociale netwerken
Look for responds of LAVEAUX et Cie in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVEAUX et Cie. Laat een reactie achter voor LAVEAUX et Cie. LAVEAUX et Cie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVEAUX et Cie. Leave a respond for LAVEAUX et Cie. LAVEAUX et Cie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVEAUX et Cie op de google maps. Adres en contacten LAVEAUX et Cie
Location of LAVEAUX et Cie on the google maps. Address and contacts of LAVEAUX et Cie

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVEAUX et Cie LAVEAUX et Cie: V.L.V. SA | Pêle-Mêle | Naald & Draad | CAMPAIGN ! - CLAVIE ERIC | Musee Wellington asbl

Other related companies as LAVEAUX et Cie: V.L.V. SA | Pêle-Mêle | Naald & Draad | CAMPAIGN ! - CLAVIE ERIC | Musee Wellington asbl

LAVEAUX et Cie is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio WAYS 1474 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVEAUX et Cie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf LAVEAUX et Cie bevindt zich op het adres: 10 GrandRoute. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LAVEAUX et Cie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAVEAUX et Cie is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVEAUX et Cie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVEAUX et Cie, openstaande posities, locatie van LAVEAUX et Cie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAVEAUX et Cie is a company, that was registered 2017 in WAYS 1474 - BE region, Belgium. Full name of company is LAVEAUX et Cie, company assigned to the tax number BE07985931396. The company LAVEAUX et Cie is located at the address: 10 GrandRoute. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LAVEAUX et Cie were not found.
The main activity of LAVEAUX et Cie is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVEAUX et Cie is not available. You also can look at reviews of LAVEAUX et Cie, open positions, location of LAVEAUX et Cie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVEAUX et Cie, WAYS 1474 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVEAUX et Cie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVEAUX et Cie, WAYS 1474 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVEAUX et Cie, employees, financial statistics.