LAND KAERNTEN VBB

Contactgegevens LAND KAERNTEN VBB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAND KAERNTEN VBB: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAND KAERNTEN VBB

Regio (region): Brussel 1040 - BE, België

Adres (address): Av. dAuderghem 67, België

Telefoon (phone): +32-2-2824910 +32-2-2824910

Fax (fax): +32-2-7325711 +32-2-7325711

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAND KAERNTEN VBB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAND KAERNTEN VBB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAND KAERNTEN VBB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAND KAERNTEN VBB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAND KAERNTEN VBB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAND KAERNTEN VBB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAND KAERNTEN VBB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAND KAERNTEN VBB
Products information LAND KAERNTEN VBB

BTW identificatienummer (tax): BE06196533203
Ondernemingsnummer: 5995208740
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LAND KAERNTEN VBB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAND KAERNTEN VBB
(Get full report from official database of BE for LAND KAERNTEN VBB)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAND KAERNTEN VBB
Addition kinds of activities for LAND KAERNTEN VBB

357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
07810101. Tuinplanning | Garden planning services
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
52310301. Behang | Wallpaper

Werken bij LAND KAERNTEN VBB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAND KAERNTEN VBB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAND KAERNTEN VBB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAND KAERNTEN VBB. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

Zoek naar antwoorden van LAND KAERNTEN VBB in sociale netwerken
Look for responds of LAND KAERNTEN VBB in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAND KAERNTEN VBB. Laat een reactie achter voor LAND KAERNTEN VBB. LAND KAERNTEN VBB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAND KAERNTEN VBB. Leave a respond for LAND KAERNTEN VBB. LAND KAERNTEN VBB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAND KAERNTEN VBB op de google maps. Adres en contacten LAND KAERNTEN VBB
Location of LAND KAERNTEN VBB on the google maps. Address and contacts of LAND KAERNTEN VBB

Andere gerelateerde bedrijven als come LAND KAERNTEN VBB LAND KAERNTEN VBB: Bruggen S | Penners Assurfinance | Cross Company Services | Revolution Films | ceec

Other related companies as LAND KAERNTEN VBB: Bruggen S | Penners Assurfinance | Cross Company Services | Revolution Films | ceec

LAND KAERNTEN VBB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LAND KAERNTEN VBB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06196533203. Het bedrijf LAND KAERNTEN VBB bevindt zich op het adres: Av. dAuderghem 67. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LAND KAERNTEN VBB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAND KAERNTEN VBB is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAND KAERNTEN VBB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAND KAERNTEN VBB, openstaande posities, locatie van LAND KAERNTEN VBB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAND KAERNTEN VBB is a company, that was registered 2014 in Brussel 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is LAND KAERNTEN VBB, company assigned to the tax number BE06196533203. The company LAND KAERNTEN VBB is located at the address: Av. dAuderghem 67. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LAND KAERNTEN VBB were not found.
The main activity of LAND KAERNTEN VBB is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAND KAERNTEN VBB is not available. You also can look at reviews of LAND KAERNTEN VBB, open positions, location of LAND KAERNTEN VBB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAND KAERNTEN VBB, Brussel 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAND KAERNTEN VBB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAND KAERNTEN VBB, Brussel 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAND KAERNTEN VBB, employees, financial statistics.