LA Software

Contactgegevens LA Software: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA Software: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA Software

Regio (region): Lede Eur 9340 - BELGIUM, België

Adres (address): Barrevoetsehoek 2, België

Telefoon (phone): + 32 53 80 66 21 + 32 53 80 66 21

Fax (fax): + 32 53 80 24 83 + 32 53 80 24 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA Software: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA Software"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA Software"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA Software, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA Software. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA Software, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA Software. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA Software
Products information LA Software

BTW identificatienummer (tax): BE09006835937
Ondernemingsnummer: 4648284912
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LA Software zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA Software
(Get full report from official database of BE for LA Software)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA Software
Addition kinds of activities for LA Software

507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven

Werken bij LA Software: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA Software: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA Software. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA Software. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

Zoek naar antwoorden van LA Software in sociale netwerken
Look for responds of LA Software in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA Software. Laat een reactie achter voor LA Software. LA Software bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA Software. Leave a respond for LA Software. LA Software on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA Software op de google maps. Adres en contacten LA Software
Location of LA Software on the google maps. Address and contacts of LA Software

Andere gerelateerde bedrijven als come LA Software LA Software: GARAGE DE LAAK NV | BONNET CIDELCEM | Pro-Gen NV | BUREAU D'ETUDE STB SPRL | European Federation of City Farms (EFCF

Other related companies as LA Software: GARAGE DE LAAK NV | BONNET CIDELCEM | Pro-Gen NV | BUREAU D'ETUDE STB SPRL | European Federation of City Farms (EFCF

LA Software is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lede Eur 9340 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is LA Software, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09006835937. Het bedrijf LA Software bevindt zich op het adres: Barrevoetsehoek 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LA Software zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA Software is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA Software is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA Software, openstaande posities, locatie van LA Software op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA Software is a company, that was registered 2002 in Lede Eur 9340 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is LA Software, company assigned to the tax number BE09006835937. The company LA Software is located at the address: Barrevoetsehoek 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LA Software were not found.
The main activity of LA Software is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA Software is not available. You also can look at reviews of LA Software, open positions, location of LA Software on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA Software, Lede Eur 9340 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA Software, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA Software, Lede Eur 9340 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA Software, employees, financial statistics.