L'Univers Du Pin

Contactgegevens L'Univers Du Pin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Univers Du Pin: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Univers Du Pin

Regio (region): Chatelet, 6200 - BE, België

Adres (address): Grande Rue 18, België

Telefoon (phone): 32.71.392587 32.71.392587

Fax (fax): 32.71.394890 32.71.394890

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Univers Du Pin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Univers Du Pin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Univers Du Pin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Univers Du Pin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Univers Du Pin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Univers Du Pin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Univers Du Pin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Univers Du Pin
Products information L'Univers Du Pin

BTW identificatienummer (tax): BE07400634765
Ondernemingsnummer: 8359466552
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in L'Univers Du Pin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Univers Du Pin
(Get full report from official database of BE for L'Univers Du Pin)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Univers Du Pin
Addition kinds of activities for L'Univers Du Pin

3829. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
50990209. Houtspaanders | Wood chips
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij L'Univers Du Pin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Univers Du Pin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Univers Du Pin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Univers Du Pin. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van L'Univers Du Pin in sociale netwerken
Look for responds of L'Univers Du Pin in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Univers Du Pin. Laat een reactie achter voor L'Univers Du Pin. L'Univers Du Pin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Univers Du Pin. Leave a respond for L'Univers Du Pin. L'Univers Du Pin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Univers Du Pin op de google maps. Adres en contacten L'Univers Du Pin
Location of L'Univers Du Pin on the google maps. Address and contacts of L'Univers Du Pin

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Univers Du Pin L'Univers Du Pin: WALTON GARAGE BVBA | M & M JARDINS | Logos BVBA | HAZEGRAS HOEVE-IJS | TUEM

Other related companies as L'Univers Du Pin: WALTON GARAGE BVBA | M & M JARDINS | Logos BVBA | HAZEGRAS HOEVE-IJS | TUEM

L'Univers Du Pin is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Chatelet, 6200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Univers Du Pin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07400634765. Het bedrijf L'Univers Du Pin bevindt zich op het adres: Grande Rue 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in L'Univers Du Pin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'Univers Du Pin is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Univers Du Pin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Univers Du Pin, openstaande posities, locatie van L'Univers Du Pin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'Univers Du Pin is a company, that was registered 2009 in Chatelet, 6200 - BE region, Belgium. Full name of company is L'Univers Du Pin, company assigned to the tax number BE07400634765. The company L'Univers Du Pin is located at the address: Grande Rue 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in L'Univers Du Pin were not found.
The main activity of L'Univers Du Pin is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Univers Du Pin is not available. You also can look at reviews of L'Univers Du Pin, open positions, location of L'Univers Du Pin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Univers Du Pin, Chatelet, 6200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Univers Du Pin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Univers Du Pin, Chatelet, 6200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Univers Du Pin, employees, financial statistics.