NOREILDE MANAGEMENT

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • NOREILDE MANAGEMENT
Private companiesTransportation Equipment • NOREILDE MANAGEMENT

Contactgegevens NOREILDE MANAGEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOREILDE MANAGEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOREILDE MANAGEMENT

Regio (region): Oostrozebeke, België

Adres (address): Sint-Amandstraat 11,8780, België

Telefoon (phone): 0475 80 15 83 0475 80 15 83

Fax (fax): +32 (84) 743-47-36 +32 (84) 743-47-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOREILDE MANAGEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOREILDE MANAGEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOREILDE MANAGEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOREILDE MANAGEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOREILDE MANAGEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOREILDE MANAGEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOREILDE MANAGEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOREILDE MANAGEMENT
Products information NOREILDE MANAGEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01241699218
Ondernemingsnummer: 6744476318
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NOREILDE MANAGEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOREILDE MANAGEMENT
(Get full report from official database of BE for NOREILDE MANAGEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOREILDE MANAGEMENT
Addition kinds of activities for NOREILDE MANAGEMENT

24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
57190502. Linens | Linens
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial

Werken bij NOREILDE MANAGEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOREILDE MANAGEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOREILDE MANAGEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOREILDE MANAGEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van NOREILDE MANAGEMENT in sociale netwerken
Look for responds of NOREILDE MANAGEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOREILDE MANAGEMENT. Laat een reactie achter voor NOREILDE MANAGEMENT. NOREILDE MANAGEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOREILDE MANAGEMENT. Leave a respond for NOREILDE MANAGEMENT. NOREILDE MANAGEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOREILDE MANAGEMENT op de google maps. Adres en contacten NOREILDE MANAGEMENT
Location of NOREILDE MANAGEMENT on the google maps. Address and contacts of NOREILDE MANAGEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come NOREILDE MANAGEMENT NOREILDE MANAGEMENT: Wattel Dakwerken BVBA | Van Mol Aannemingen bvba | Associated Translators | Tulip Inn Tournai | Eurochats

Other related companies as NOREILDE MANAGEMENT: Wattel Dakwerken BVBA | Van Mol Aannemingen bvba | Associated Translators | Tulip Inn Tournai | Eurochats

NOREILDE MANAGEMENT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Oostrozebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is NOREILDE MANAGEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241699218. Het bedrijf NOREILDE MANAGEMENT bevindt zich op het adres: Sint-Amandstraat 11,8780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NOREILDE MANAGEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOREILDE MANAGEMENT is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOREILDE MANAGEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOREILDE MANAGEMENT, openstaande posities, locatie van NOREILDE MANAGEMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOREILDE MANAGEMENT is a company, that was registered 2016 in Oostrozebeke region, Belgium. Full name of company is NOREILDE MANAGEMENT, company assigned to the tax number BE01241699218. The company NOREILDE MANAGEMENT is located at the address: Sint-Amandstraat 11,8780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NOREILDE MANAGEMENT were not found.
The main activity of NOREILDE MANAGEMENT is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NOREILDE MANAGEMENT is not available. You also can look at reviews of NOREILDE MANAGEMENT, open positions, location of NOREILDE MANAGEMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOREILDE MANAGEMENT, Oostrozebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOREILDE MANAGEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOREILDE MANAGEMENT, Oostrozebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOREILDE MANAGEMENT, employees, financial statistics.