Kristoff Baeten

Contactgegevens Kristoff Baeten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kristoff Baeten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kristoff Baeten

Regio (region): Evergem B-9940 - BE, België

Adres (address): Belzele dorp 45, België

Telefoon (phone): 003292581828 003292581828

Fax (fax): +32 (56) 683-73-80 +32 (56) 683-73-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kristoff Baeten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kristoff Baeten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kristoff Baeten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kristoff Baeten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kristoff Baeten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kristoff Baeten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kristoff Baeten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kristoff Baeten
Products information Kristoff Baeten

BTW identificatienummer (tax): BE01925598144
Ondernemingsnummer: 8177642822
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 612,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kristoff Baeten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kristoff Baeten
(Get full report from official database of BE for Kristoff Baeten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kristoff Baeten
Addition kinds of activities for Kristoff Baeten

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
73639900. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
76230000. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair

Werken bij Kristoff Baeten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kristoff Baeten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kristoff Baeten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kristoff Baeten. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Kristoff Baeten in sociale netwerken
Look for responds of Kristoff Baeten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kristoff Baeten. Laat een reactie achter voor Kristoff Baeten. Kristoff Baeten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kristoff Baeten. Leave a respond for Kristoff Baeten. Kristoff Baeten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kristoff Baeten op de google maps. Adres en contacten Kristoff Baeten
Location of Kristoff Baeten on the google maps. Address and contacts of Kristoff Baeten

Andere gerelateerde bedrijven als come Kristoff Baeten Kristoff Baeten: Bercu NV | Doka NV | Graphicréa SPRL | Matière Grise SPRL | De Brabander Advertising

Other related companies as Kristoff Baeten: Bercu NV | Doka NV | Graphicréa SPRL | Matière Grise SPRL | De Brabander Advertising

Kristoff Baeten is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Evergem B-9940 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kristoff Baeten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01925598144. Het bedrijf Kristoff Baeten bevindt zich op het adres: Belzele dorp 45. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 612,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kristoff Baeten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kristoff Baeten is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kristoff Baeten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kristoff Baeten, openstaande posities, locatie van Kristoff Baeten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kristoff Baeten is a company, that was registered 2001 in Evergem B-9940 - BE region, Belgium. Full name of company is Kristoff Baeten, company assigned to the tax number BE01925598144. The company Kristoff Baeten is located at the address: Belzele dorp 45. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 612,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kristoff Baeten were not found.
The main activity of Kristoff Baeten is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kristoff Baeten is not available. You also can look at reviews of Kristoff Baeten, open positions, location of Kristoff Baeten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kristoff Baeten, Evergem B-9940 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kristoff Baeten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kristoff Baeten, Evergem B-9940 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kristoff Baeten, employees, financial statistics.